買禮物俾男仔budget 10-20k 想佢覺得感動 請出招

302 回覆
3 Like 160 Dislike
有張車牌代表咩,淘寶都有得買,對住個窗 連住張紙影張相啦,咪撚煩
收皮啦屌你老母
影我住間house嘅街景你睇, 同自爆有撚分別? 你弱撚智?
揾人幫你影都專業少少,至少對住個環境影張相呀
傻柒白卡cctoy樓豬接受唔到佢眼中所不齒嘅老救, 都移到民嘅事實

冇男仔會抗拒
冇問題,你聽日出街求其揾個地方影,連埋張紙,咁冇問題喇掛?温哥華都去過幾次,你方便嘅咪去啲出名少少地方影囉,我claim返車錢俾你又點話姐
其實係得你先咁傻鳩
又用支那寶又用淘寶
唔好assume個個人都學你咁支持紅企OK?
可以用google 加個taobao 已經揾到link唔洗用
其實點解垃圾?想用返stream但唔想再砌機
Lv 袋太俗,對鞋佢好似有藍色
想當年我條女送左個藍色銀包畀我,我一見到隻藍色就唔開胃 笑笑口咁收左佢就算。之後個嗰零月我都無用到嗰藍色銀包,我條女嬲嬲地自己攞嚟用,仲順便嬲鳩埋我。
樓主都係問佢想要咩再買好啲
個芒咁細你玩都玩得唔舒服
就影richmond center你睇

你而家對住窗影張相連埋你個柒名咪得囉洗乜搞咁多野一開始都叫左你隻垃圾對住窗舉個二影張相啦,係就快啦咪撚講咁多廢話,有圖我即同你道歉又點話姐,你冇呀嘛但係同埋講真,叫人係外國影張相有幾撚難姐

咪走數啊
買個最貴嘅身體檢查plan俾佢
好容易,買個dom比佢,埋牙嗰陣撕開再喺佢面前掉個dom落地之前直接坐上去
口爆!加20K cash
放心 同你道歉真係小兒科,但點證明你唔係叫人幫你影?事關我想嘅話都可以叫朋友係日本台灣杜拜幫我影張,嗱,單純理性討論呀下唔洗單單打打
咪一樣係咁玩,親大佬唔撚洗扑嘢咩唔通。
其實真心少少懷疑係gay
真,有阿妹就只會想屌鳩佢,情緒上嗰種
我諗住當console 咁用㗎咋
其實我仲可以show其他證件你睇

不過有個方法再簡單啲

香港獨立, 唯一出路
天滅中共, 全黨死清光

我定時定候上嚟報平安咪代表我喺外國囉
不過怕你到時又話我借咗AC畀人...我樓上張相都影住自己PC版連登個AC
嗱不如咁喇,我有個fd係trt 佢10月底要去你嗰頭,仲要好似係去richmond,到時你仲記得嘅入黎呢個post揾我,或者我留個tg俾你,你到時通知我,我叫佢黎揾你,見到你真人你開呢個post/tg chat俾佢睇下,睇完我叫佢俾返車費同少許補償俾你,另外再加係度開post同你道歉,你點睇?補償唔會多架喇佢都仲settle緊,詳細情形tg再講ok?

https://t.me/lynlynlyn00
壞眼同埋好重部野
呢啲po都可以鬧交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞