[多圖] C朗 vs 西班牙精華

275 回覆
419 Like 31 Dislike
咁本身我回個cm係講緊朗點解一季跌咁多
小花細兩年 同樣既情況就快到佢
討論吓都唔得?
你唔係縮啊?

小花唔夠8k添
你搞錯咗

我唔係講緊 花防守廢所以朗勁過花

而係
朗防守已經廢 花過兩年防守仲廢
又嚟
你攞返同既數據嚟比
唔好攞同既數據比

睇吓你仲夠唔夠膽攞出嚟
我就未聽過有人為左提升隊波既防守能力而雪鳩美斯
相反有件小花做左後備之後
隊波就開始有波贏
最經典係條友傷出之後就有盃捧
33歲 同34 歲既牙朗都贏同齡小花
幫佢諗定
1)意甲難踢
2)祖記對手太勁
3)祖記隊友廢
4)派路廢沙蛇廢
你純用pressure去計?

呢個係兩個今年數據
牙朗唔計防守死球先會防守差過小花

再講
兩個都係歐洲足球防守最差嗰5%
差幾遠
戰術上咪一樣要其他人cover
乜撚
你#222 條link入面已經唔係啦
係你剩係拆pressure出嚟睇先見到美斯比贏兩年前牙朗咋嘛
而家防守剩係計pressure?
其實認真
如果C朗唔係有咁多你呢d傻鳩鐘意
應該無咁黑人憎
數據睇到
一個跑動距離低, 一個高
跑動低果個tackle interception pressing都比跑動高果個好

咁係咪更加證明重要既唔主要係跑動既多少
而係跑動既effectiveness?
你條撚樣阿仙奴果場都夠膽撐C朗拉散後防做作用王,仲要叫人重睇教人乜鳩係拉散

有無咁撚厚面皮呀真係

學上面d ching講尋飛都講番人話撐唔落啦
咁都仲可以拉落美斯度

不如你搭飛機去奧脫福衝場搵C朗簽名比d鼓勵佢啦你咁撚忠心
你睇多次自己#222條link先

你咁樣吹格硬咗啲wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞