求救!!WhatsApp可唔可以揾得返較舊嘅備份?

8 回覆
0 Like 4 Dislike
求救
咁我換電話一早用舊電話備份晒所有whatsapp對話
但我用新機開嘅又唔見有restore個掣喎
咁我就蠢得滯
以為要㩒多次back up先會show到出嚟
所以走去用新電話備份多咗一次
搞到依家得返啲group但冇晒對話內容
本身有成9GB嘅對話內容 依家得返300MB 好想喊點解我可以咁死蠢
有冇人知道仲可唔可能攞得返啲舊對話
拜托晒
所有都冇晒
我係見到得返啲group嘅時候重新備份多一次
以為咁樣就可以restore到啲對話內容
點知原來係直接backup咗啲group
取代咗我舊嗰個Backup
所有內容都冇晒
依家我都唔敢亂咁撳
只係希望有方法可以解決到
an定ios
iOS!
仲有冇舊手機喺到(要冇del whatsapp資料,唔係嘅話就真・救唔返),有嘅話,理論上用舊手機login返你個whatsapp acc,應該仲有舊嘅對話記錄。
有嘅話就可以做多次備份(記得係用你新機login咗嘅google acc做備份呀!)。
然後新手機要del咗個whatsapp再download過,喺舊手機完成備份之後先好喺新手機到login。常理上應該會出現幫你搵備份嘅畫面同問你回唔回復嘅,有嘅話㩒回復就ok啦。

以上係An機做法,IOS我唔知,不過照道理原理係一樣嘅。
舊機入多次wtsapp back up
唔該師兄! 我試吓先
希望得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞