[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(70)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Scroll 左一輪先發現唔係H漫
錄琴Dpa啦
講到明週年限量版,點解會有平既錯覺

當年L3000都賣成過萬蚊
講緊HD800都未出既年代,市面上旗艦耳機係HD650
都預唔會平,但冇諗過貴到咁
各位20k左右有冇dac係人聲密度高嘅推薦?
買其它野好過
買兩對flagship仲有找
夠買部靚dac同amp
有咩平平地嘅動圈咪
Shit, 我on9到以為£8900 / €10,000 / $9000係3隻headphone 唔同價錢
睇返個英文product page:
Pure Titanium Center Dome Diaphragm
呢個同adx5000唔同
用Pure Titanium而唔係鍍上去咁一定貴
有無人買過淘寶啲headphone
見到聲稱行貨800s 6千幾人仔係咪真野黎
淘寶買過L300 limited
HD800s假就未必假,大陸行貨都有label 可以check 嘅
當然個label 可以做假,咁就唔知
Reddit
What a stupid thing for them to do.

1.Make cool anniversary products
2.Make them completely unaffordable
3.No one buys them
4.Don't sell any other anniversary products
5.Lose even more relevancy

其實都係生產100對,呢個世界咁多有錢人,一定賣得曬
我估到時香港都大把開箱文

講貴, HE1咪仲貴
係我地太窮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞