0+3開關買機票去旅行討論區(2)。

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
我都從來冇收到email, 去返app 到會見到reference number, 之後去網頁版search 返個reference number ,就可以叫佢resend email,咁就會收到
問個白痴問題
如果買機票果陣冇登入會員,之後又冇收到email
係唔係冇方法搵到reference number
咁應該要搵customer service 搵返個record
如果比佢取消左D分可以打上去問佢追返 (好似一定兩個月內) 但要30日內用返
十月份想去大阪
但係機票來回都要7000 HKD
其實算唔算貴
https://flyagain.la/110855/?fbclid=IwAR0VFTYAza0nJvixFId55qvSK3atcnnH42PGECbGG6u1Us1sjnFJ7eVBmkw

國泰下午會放十月機票俾人用里數換,可能到時訂機票會便宜啲,可以留意下
就算過12點,0+3,果3日最多都係多1日無堂食
利申:食開外賣
因為day3咁岩要上堂 果到話黃碼唔俾入
唔急去可以等下
我買十一月大阪uo5000都好肉赤
不過第一次去睇紅葉同埋呢幾年都無飛過
貴d都要去 最多返黎慳d洗
政府話可以返工返學 問佢以咩理由唔俾
係wo, 有紅葉
知唔知10月中有紅葉睇未?
我黎緊出國讀書, 唔知今次唔去, 下次係幾時
邊間學校咁好笑?自己加碼咋
同埋DAY 3 理論上九點就轉黃碼
想問吓大家HK Express係咪登入唔到?

另外想問吓而家去南韓,係咪落地之後是做PCR?
請問仲使唔使網上E-KTA?

感謝大家
落地pcr繼續 ekta都要做
想問用里數換嘅機票可以點改日子?
自助訂位管理服務話無得網上改, whatsapp 27472747 佢叫我去返自助訂位管理服務
試過最後係要打上hotline先改到
打27473333問下
就算可以改到,應該唔係免費。
依家book定下年三月尾機票會唔會太早
聖誕倒數檔期, 台灣幾時入手好? 而家長榮3000蚊算唔算ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞