咁樣問人攞ig會唔會好奇怪?

146 回覆
48 Like 457 Dislike
你的樣子如何 你結果也必如何
好波
留名 你撞到 都唔敢問

不過呢啲野唔做實會後悔 自己諗
其實拎到ig 又點 私chat佢?
係有興趣一早留左電話啦
我係你會去多幾次,等佢認得先攞
你話返公司拎野
順手去呢度買咖啡
睇樣
呢個方法幾好,希望得
過去錫佢一啖
我諗你可以諗下:
你覺得你唔拎會後悔啲, 定問完見到佢一臉唔情願嘅樣會後悔啲?

個個都叫你拎, 話唔拎實後悔
但基於社會係現實同殘酷嘅, 我會覺得你可以先回想返...
其實你喺餐廳時, 你同佢之間會唔會有互動?
例如: 我見有時餐廳啲熟客都會同到員工、老闆嗲到兩嘴, 你哋有冇過類似嘅互動?

如果連呢樣嘢都冇, 你可以喺返個女仔角度諗, 其實你只係佢其中一個客

不過覺得樓上建議幾好嘅: 你俾ig人, 睇人會唔會add你, 咁衰咗都冇咁瘀 加油巴打
好撚恐怖
毒撚冇啦啦follow人,仲要搵人地出嚟。
直頭係騷擾
收到!thanks brother
照拎
無啦啦比人起底 電話呢度講呢度散唔會留底
問下ok 嘅
可以個女仔都有意思呢
不過如果人地拒絕都唔好發老皮
Let’s make love
https://www.ettoday.net/news/20220923/2344558.htm
台中大里一名20多歲王姓女子日前在路上被陌生的39歲賴姓男子搭訕,聽到對方說要加IG帳號後嚇到,在家人出面幫忙化解後,立刻報案提告性騷擾。事後,賴男到案後道歉,認為自己只是單純想要認識女子,並非想要騷擾。

警方表示,女子跟家人到大里聚餐,結束要返家時,賴男騎著機車突然出現跟女子說「小姐可以加IG嗎?」讓女子被嚇到,而女子的家人也出面喝斥賴男,要求賴男立刻離開,事後對賴男提告性騷擾。

當地里長洪資源表示,大里區和平街近日出現一名陌生男子,會隨機向落單的女子搭訕索要聯絡方式,由於該路段屬於昏暗的巷子,此事後也由長榮里守望相助隊加強巡邏,並通知當地里民。

警方獲報後,立刻調閱監視器畫面,通知賴男到案說明。對此,賴男道歉表示,他單純想認識女子,沒有其他的意思,沒想過會因此被提告性騷擾防治法。
Tldr
自信啲問咪型囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞