咁樣問人攞ig會唔會好奇怪?

146 回覆
48 Like 457 Dislike
平時翻工成日都去同一間餐廳食lunch,久而久之餐廳啲員工都認得我
但係嚟緊會轉工所以都唔會再喺呢頭食lunch
琴日last day照舊去食嘢嗰時都有同餐廳個女仔staff講聲
然後佢喺杯咖啡度拉咗個靚花,話係最後一次
其實本身諗住臨走就問佢加個ig,但係見佢嗰段時間好忙就費事搞到人,最後講咗句byebye就閃咗
依兩日都喺度諗是咪應該搵日翻去撞下佢問佢加ig,但係又覺得咁樣有啲奇怪,驚人當我係變態佬
想問下有冇清有類似經驗?或者有冇絲覺得咁樣俾人問會好怪?

利申:唔靚仔去親都係自己一條友,所以怕喺人哋眼中自己係一個黐線毒撚
我覺得無咩所謂既 最緊要大大方方
柒咗最多咪深潛,又唔會影響生活
搵日得閒過去食再問囉
唔夠膽問咪喺間鋪嘅IG搵囉
傾下閒計以為我想識你?你係咪諗多咗
你比你個ig 佢囉,人地有意思點都會add你,無add你就心照啦
我有男朋友㗎喇
同埋我都唔玩IG嘅
唔會呀,你個樣本身好奇怪
利申:唔靚仔

你自己都知咩結果啦 何必自取其辱?
ching識啲野
真心想溝嘅,條女肯add嘅話
放假時候返去坐下囉
你唔問驚你後悔
想問咪問,唔洗理佢點諗
反正如果佢拒絕咗,你哋就只係陌生人
無啦啦隊自己ig俾人咪仲騎呢
台中20歲妹「被要IG」怒告性騷擾 男子到案道歉:只是想認識她
https://lih.kg/3157223
小妹最多拎嚟同同事講下笑
記唔記得個件一枝公嚟食lunch嘅毒撚
佢竟然返嚟問我拎IG
仆街
你又毒又柒既話建議你唔好問仲好
屌你老母下下都淆底 不如返屋企打飛機啦
柒撚咗都唔撚見㗎啦 驚閪咩
人醜性騷擾
你令我諗起幾年前連登有條巴打做星巴克定太平洋
見到有個混血既香港人問佢借筆定點 就沉撚哂船 唔知問人攞IG定自己起到佢底 發現佢讀名校外國讀書屋企有錢有剩 係度問自己做個咖啡仔同佢有無機會
公屋仔點樣可以高攀名校大波妹
https://lih.kg/798919
唔太誇張都Ok嘅
香港地女人閒閒地都比十幾個人問過啦
而家有得自己DEL POST
有冇人叫到佢返嚟DEL
其實都睇得佢個時真係好純既
以為世界係好多童話故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞