AirPods pro2好能正

1001 回覆
105 Like 328 Dislike
覺得果三家香港kol消噪果part少假 ,佢地鐵站mute聲+bgm, 另二家又整得求其,unwire又係mute聲。

https://youtu.be/48G5uuAoWXQ
睇返人地test降噪 唔會上太空咁誇
唔撚會再中伏
呢個地鐵聲真係同我聽既感覺一樣
有冇人覺得較大細聲好難,成日detect唔到
唔覺
但個動作外人睇好奇怪,R耳屎咁撚樣
軟件減弱Airpod pro 1 然後水人買2,再得到原始一的效果
唔完全係
依家效果同一代第一水效果相若甚至好些少
但冇咩耳壓感
一代果陣耳壓感堅勁
第一次用蘋果耳機就係AirPods pro 2

用落幾正

等緊有保護殼買

個質地好易花
覺唔覺你講句嘢其實有一半係幻想出嚟
放心 有殼一樣花
唔係勁?
有殼
airpods pro 2 連windows 11用唔到hands free mode
攪到冇得用個mic
唔用lanyard 嘅話用一代嘅case都得
有冇人拎左airpod pro 去SMT , CSL trade in?

見有590$, 680$ trade in價
AirPods Pro都有得trade ??
真,好多人都唔知呢點,以為Apple真係改廢再加強

嗰陣戴得耐真係好似坐飛機咁,每半個鐘我要熄一熄降燥抖下,今代冇呢個問題
鐵三角啱啱先出咗另一隻 ath-twx9, 不過唔知香港遲 d 會唔會有, 日本 d 評測好似唔錯, 同 air pods pro 2 又差唔多錢
用緊一代pro
冇update過淨係連an機
個個airpods pro replacement program就嚟完
諗緊換唔換
邊個24-28仲未有?
三頻平均都有進步
除左低音明顯多左
d清脆既細節位都出左唔少

不過唔需要裝置切換同蘋果生態圈既其實都真係仲未輪到佢
唔會再信會自己更新fw既earphone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞