AirPods pro2好能正

1001 回覆
105 Like 328 Dislike
2k降噪算平apple 入面最抵買既產品
我PRO 1
用足三年每日用都無壞
係經過某啲人多地方會有少少干擾
因為Apple係商人囉
因為要賺錢囉
我記得pro1 果時一出都借過人地果對黎用
降燥勁到而家既耳機都未做到咁靜,
係耳壓感勁咗少少,不過好似更新咗之後就收晒皮
lm
第一次用AirPod 產品,其實個noise cancellation最勁係點?有啲人話地鐵廣播都聽唔到,我聽到喎⋯
係播音樂個陣靜到太空咁定連唔播嘅時候都咁靜?
有無template 點投訴app2 個nc太勁?

App1 苦主
營銷策略姐 主要係果粉離唔開APPLE
第一日就買pro1到依家都未出過咩事
個個話更新完降噪廢咗我又唔覺
舊電出事 屌你鳩叉電 咩電都死啦
係前排跌過隻耳仔 去apple度又換咗次
依家出2 即刻去smartone千六蚊出 舊果部俾老母用 抵到
用開iPhone 我中意pro2多啲
反正xm4都係聽唔到hi res
一定會強制update?
岩岩落左單
其實物理隔音係靠耳膠/ 耳棉
有冇人覺得就算關咗空間立體聲,啲聲有啲飄左飄右?
個耳筒設計都好大關係

有線入耳用過apple 有線pro , ath ck9 ck100, ue sf3 tf10pro , westone um3x um pro 30, shure 215 846
隔音shure 拎隻215都屌打其他廠,有明顯差距
呢個市場應該無一款鬥得過airpods
隻隻都又重又難戴
anc上埋力
又強化埋通透模式
價錢又平
真係諗唔到apple用家有咩理由唔用
好多人覺得apple出啲嘢唔轉新樣就=食老本、冇新意、阻礙科技發展、apple已死、垃圾
on9?
其實我覺得降噪唔舒服
以前隻鐵三角 有線 一戴上就完全同世界隔絕 正撚到
無線幾時先做到咁
連登仔乜都唔理淨係要 nc, 不如帶個耳塞算
第一代用到放入洗衣機洗過5次 用左差唔多4年都未壞 幾時比機會我換
我諗咗陣咩apps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞