AirPods pro2好能正

1001 回覆
105 Like 328 Dislike
因為有啲人鬧apple冇進步
主要係為咗鬧apple多過想啲嘢進步
第一日拎返屋企聽 無事
之後手痕換咗L size 耳塞 (原本用M size)
第二日行路就噠噠聲 心諗唔係掛 咁快壞
夜晚換返M size 再之後個日 又無事

第一次用airpod 感覺上好似無快無電
同埋而家先知個耳機入叉電盒 叉到100%都唔會停
所以個盒會不停咁叉 不停咁消電?

仲有就係唔知大家有冇用apple watch 個舊野叉電
叉咗半個鐘仲係1% 係咪我舊野壞咗?
但用線叉就無問題

btw 想買耳棉 有冇推薦
未 loop緊24小時榮光(分豬肉版)
結論即係達達聲同耳塞 及耳仔大小 關係
唔奇 有啲直頭話唔收住
我觀察左2日 耳機show緊叉電果陣佢唔係真係叉緊電
個盒大約6-8個鐘會降1%電 我諗係粒U1晶片消耗緊D電
但個盒啲電消得好快 有冇得reset
唔知會唔會好啲
6-8個鐘先1%還好,我前幾日係一直聽歌,個盒一直跌電
今日竟然跌少咗電

我覺得最癲係個AirPods電量成日突然係個widgets到出現
有U1可以監視
搞到唔係用嗰時成日覺得連接AirPods
話說買左AirPods pro 2

係咪可以redeem Apple Music
早排買咗MBA有6個月Apple Music送,買埋Pro2係咪送多半年
要網上預約,我係smt 買無得佢
而家天才吧無check pro2 既程式,所以如果你applr store 買,係貨換貨,我淨係換耳仔
咁呢排要認真試晒個耳機
可以試左換耳塞大小先,認真
你買衫試衫都會咁諗的嗎?
我戴M會耳痛
今日換左S舒服好多
但心理作用驚甩
成日會用手按入啲
我都係 個隋圓啪得齊位其實就ok
唔要anc嘅話係咪買airpods 3好啲
有冇人換左d第三方耳膠同pro 1係咪啱用?
邊個係on9 岀去問下人airpods有wifi 佢靠iphone bluetooth返個firmware比佢update
都想問下個充電盒可否充電時不放入AirPods
如果放左入去咁充會唔會對耳機不好
六個月免費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞