8人女子組合 COLLAR討論區 (486) 期待COLLAR以新作品復出!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
佢上年俾人踢左出校 今年再做fm
年年都有得玩組媽
早d交貨先 親簽狗心裏面表情
牙達工地狗朝朝都咁早
識玩一定係俾組媽玩,嘰。
邊有人做工地做到啲手指仔咁靚
工地唔一定要落手落腳嘅
你知道嗎?MYFC是好東西!請多多支持恆常集資

🧁MYFC 2022下半年恆常集資🧁

感謝各位呢一年嚟一路同Marf走過
為咗支持下半年嘅應援活動
MYFC再次集資喇~

🗓集資時間
‼️13/9/2022 - 2/10/2022 23:59‼️
🔗 https://marfyaufanclub.shoplineapp.com/categories/crowdfunding2022 🔗

為感謝大家嘅支持
我哋亦都準備咗回禮俾大家💖

💫集資回禮詳情💫

・滿$300 → 名信片及小卡* 各隨機3款

・滿$800 → 名信片及小卡* 各隨機4款 + 筆記簿 + 鉛筆 + 鎖匙扣

・滿$1500 → BOXSET with 名信片及小卡* 5款齊款 + 筆記簿 + 鉛筆 + 鎖匙扣 + 小卡架 + 索袋

*名信片及小卡均為MYFC獨家照片

設計:B仔、Bear、Beestie、G. Barbie、Ikea、Zoe

⚠️注意事項⚠️

📌是次集資回禮只可選擇順豐郵費到付,敬請留意

📌MYFC所有班長及Helpers均不會私下向任何人籌集資金或要求墊支,如有可疑人士作出此舉,請提高警覺並通知MYFC

📌是次集資只支援Payme,FPS 及 銀行過戶,以上三項付款方法(詳細付款詳情可參閱集資連結)

📌是次所得之集資資金將用於籌集本會運作資金及用於未來應援活動上

📌在核數後,所有人均會收到收據,核數大概需要五個工作天

#callforCOLLAR
#COLLAR
#Marf
#MarfYau
#邱彥筒
#邱彥筒MarfYau
#邱彥筒香港後援會
#MarfYauFanClub
我真係落手落腳
吾城組媽
想畀組媽捉心理
你個撚樣有無課?
咁應該係有操開先咁飽滿
落手落腳都咁多時間上連登
我坐係到都無乜時間
我見yt comment都有外國人覺得正過shutdown
但沒有然後
我扮外國人留的
咪撚玩

咁唔會全程出左去架嘛
是但啦總之就柒出國際丟架啦
一定係我哋唔要面係咁話人哋抄我哋
女團男團一定係韓國獨有產物
此後所出嘅跳唱作品一定係抄kpop

睇住出面自己人踩返本地作品啲說話難聽到好似飲咗屎水咁,優秀!
自暴唔答
youtube條分析分下面大把人話自己作為香港人丟臉乜乜乜
唔知有乜咁丟 又唔係我地抄人
是但啦,而家只希望八條女一齊出番嚟再講
即係無啦
萬能key 嚟
爭住認柒踩自己人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞