林超英:科技園的行為反映短視和離地,相當於抓破自己的臉皮,形象掃地

167 回覆
620 Like 6 Dislike
黨叫做就做

自己唔識用腦
黨叫做既野係最易呃資助
笑死
林sir最有資格屌
冇錯
肯出聲就已經係打破支共既輿論禁錮氣氛
係講得岩既今次
最後係一面收政府補貼
偷偷掉返落堆填區
請幾個工人行行企企
高層人工就頂薪
老習擺明就係嗰啲冇撚用嘅北佬 得把死人口吹 一啲實戰能力都冇 同廣東仔完全冇得比 但又死要領功 解放前係上海 全中國嘅人都有 有精英有垃圾 北佬就係最受其他省分歧視嘅垃圾人種 唔驚教精佢哋 因為教都唔撚識
就係要等你產業唔平均,無機會有第二產業經濟獨立
個撚個襯庫房仲有錢 挖得幾多得幾多 挖到冇就鬆人 話之你死
佢係七八九十年代妒忌香港繁榮,八十年代你香港既成就逼到共產黨要搞改革開放,係佢眼中係奇恥大辱尤其係習家既基地從來係深圳,呢啲深圳狗從來望住一河之隔既香港,妒忌到咬牙切齒深圳就係呢啲撈狗既大本營,所以九七後深圳有好瘋狂既政治backup去掠奪香港人既野習近平要既共產黨式鐵幕鎖國,尤其係鎖你地香港人去發泄佢一定會玩死你地香港人
算撚數啦,真係科技園咩
根本個到本來就係工業邨
係港共無啦啦改名創科園比創科局騎劫
再搵一條唔會講廣東話既港漂做局長
YKK都可以玩到冇左個生產線就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞