如果俄羅斯射粒核彈去美國幾耐會到 美國本土?

277 回覆
4 Like 81 Dislike
不過到美國意會到要出手時, 國內班反戰LGBT BLM 女權 切J 左膠, 一定會拖後腿, 佢地寧願食核子灰都唔比美國白人軍事勢力威威
知你玩膠,但認真覆你
https://nuclearsecrecy.com/nukemap/
可以睇唔同當量核彈嘅威力

以白楊800Ktons當量計,輻射都未去到成個紐約
日本仔示範咗唔好無端端搞鳩美國
唔算 因為核戰一爆發就會變new vegas獨立
直接用核彈射爆北極會唔會陷球剷?
起碼佢截到大部份 保住賭城
現實嘅防禦系統邊有咁勁
經北極其實好近,特別打阿拉斯加
咩係海燕核武
有一千個砲台就話姐填充都要時間
唔使等射出,咁多衛星住,俄佬一裝彈頭美國已經知道
俄佬d 軍功保養真係work? 成日白色恐怖人
到真打手又係咁輸

而家玩核。。。真心懷疑射唔射得出
核潛有18-24支到,每支10-12個彈頭target唔同城市。
如果核戰會所有核潛一齊射。

有d係導彈卡車度,幾十分鐘就射到,8000公里射程

導彈基地就最遠,過萬射程,入戒備狀態就射得,當然入戒備美國會即時知,因為通訊密度,熱量,士兵佈置同基地可能會封鎖出入

希望俄國政變到條布癲狗,依d仆街一輸真係咩都做得出,一陣比佢嚇贏左拎左烏東,屎大大又照抄
仲要俄仔ICBM識末端機動,即係飄移。
音速十幾倍加變軌係攔截唔到。70年代尾80年代頭蘇聯科技黎,唔係衛星定位,電子扞擾全部對佢無用
應該係Hypersonic先攔唔到,中文一般叫高超音速。
不過核戰唯一結果就係世界末日,美俄兩大國庫存核彈加埋接近一萬枝,任何一方射第一枝,對方就會即時跟機,跟住鬥狂射一篇,估計30分鐘之內就世界末日降臨。
想問中國有冇攔截核彈嘅技術同埋勁唔勁
哈哈, 錢一向用在最有用的地方度, 但防彈衣都假的, 你覺得核彈佢平時有維護? 夠錢? 唔好咁天真啦, 你食海天堂龜岭膏都冇龜板啦, 講緊核彈, 唔系子彈, 子彈都有啞彈啦, 佢話6000 你又信? 天真嬌咩
唔好講6000粒
60粒美帝都唔敢駁啦
1粒漏網可以炸一個城市
炸中左一粒都碌撚
我冇話唔怕核彈, 一粒都死系事實, 但你自己咩斤兩自己知, 根本唔夠打, 就算普京癲, 佢下面啲人都唔會同佢癲, 所以我話用核彈機會好細
最差情況, 美國真系中一兩粒核彈, 但滅左俄仔, 都唔系冇可能, 都系個句, 機會微
用導彈車
人地係問幾耐到, 唔係問射程
其實美國阿拉斯加同俄羅斯遠東係黐埋….
飛粒國野過去廿分鐘唔駛
不過冇咩作用啫
可能已有木馬程式潛伏喺俄羅斯網絡裡面
一㩒核彈制就失靈
今次真係冇如果?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞