被迫參軍上場既俄羅斯青年,獲發武器後反擊俄軍高層,有無得諗?

45 回覆
6 Like 6 Dislike
無武器就話俾你夾去戰場送死,有武器就同等實力架啦
啲俄軍高層無武器坐喺度俾佢射?
去到前線先有武器, 等你唔為國都返唔到轉頭
按之前既處理方法,D 監犯上前線係做後勤雜役,無得揸槍,有乜舉動會即時槍殺的

所以被迫上戰場果批,佢地都知呢班人信唔過,一定唔會俾太多軍備你
同樣道理,點解19年示威一放催淚彈就即散,因為好少人敢做第一個送頭
好難做到,你要明白大部份俄羅斯新兵培訓嘅經歷係充斥住虐打+強姦。
https://en.wikipedia.org/wiki/Dedovshchina
難聽啲就係個個都已經被「調教」,個心理/心靈已經完全被砍掉重練,你要佢有意志反抗長官係好難嘅事。
No la
俄羅斯人普遍較蠢,好多都係比人昆上戰場
睇train幾多日
train得兩星期咪係炮灰
炮灰唔俾槍佢地架啦
武器唔夠分,只有榴槤一個
關你諗事咩
咪對等實力
射完帶頭大佬再向烏軍投降
瞄撚著你背脊,一轉身就當你敵人咁啪啦WOR
咁你可以躝屍出去
點解要受你降?點知你係咪間諜 做逃兵可能仲有一線生機
應該無武器
佢地係要d炮灰自己上戰場執
至於點執就自己諗計
放心
上到去你只會有機會講
連長!兩邊都是膠!

cls
仲衰過馬戲團訓練畜牲
攻烏同袍死傷慘!俄兵情緒崩潰 開坦克輾過指揮官梅德韋傑夫
https://lih.kg/2941439

之前咪發生過囉
不過新兵邊會揸到坦克
諗起Berserk嗰幕
Guts killed Donovan
www.youtube.com/watch?v=L8fWp-i-BGA
前面衝嗰班兩個人一支步鎗,後面督戰隊重機侍候
啲廢俄佬會比你見到咩推鳩你班人去死,自己喺屋企屌緊女啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞