笑撚死 東方昇著儒家褲出街

251 回覆
3247 Like 51 Dislike
真 越做越cheap
睇完預告即刻unfollow咗
100毛越嚟越唔好睇
其實個個幪面超人都係着瑜伽褲啦
無再睇過
新嗰班悶到爆 東方昇都死捧爛捧
姐姐
其實咩cup
綠色條友換下D色就係上野二丁目look
笑死
依家有咩香港youtuber 好笑過依條片?
呢集好悶 對上一集覺得好睇好似已經係巴基斯坦果幾集
還好啦人地點著關其他人閪事咩 唔著先講啦
基隆cat姐話,年頭盆菜單嘢,係100毛有高層搵渣哥叫cat姐放過雪姨
屌好似真係加條腰帶型咁撚多?
佢後生廿年 就係jojo
點解
女人:hi
連登仔:女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!女人都係雞!
佢訪問都講過好多嘢想拍但唔可以拍,且看且珍惜啦
好耐無睇 原來Kneta已經有咗就生添
好正
蓋清又反?
笑死
上身唔著埋緊車衫,著d唔著d
所以男人着瑜伽褲應該要加條粗腰帶就成件事型好多
幾心痛心累
當初1415年起步個陣d節目+去到17年改歌cross over 廣告鳩得黎又下下精彩到肉 超好睇
雜誌都會期期追住買

依加真係好悶 同無聊 已經無冇睇片好耐,only 睇下佢d圖文鳩po就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞