[COYS-1321 x 352=?] 熱刺球迷吹水區425

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
正常啦 我地d前鋒咁勁

你估似隔離隊咁咩 打正選都無份入
一日仲用kane son, 一日進攻都會便秘
圖片報:拜仁通過中間人請求Kane暫不續約,等待拜仁報價

拜仁慕尼黑本季在主教練Nagelsmann的帶領下踢出了近12年來最差的德甲聯賽開局,在Lewandowski離開之後,拜仁慕尼黑前場球員們在進攻端的戰術配合顯得十分生疏和晦澀。因此,引進新前鋒一事也成了拜仁慕尼黑內部越來越急迫的話題。

根據德國媒體《圖片報》的報導,拜仁慕尼黑已經通過一個中間人與熱刺前鋒Kane的團隊進行了聯絡,拜仁慕尼黑請求這名英格蘭國腳暫時不要延長自己的合約,並且等待來自他們的轉會報價。關於引進9號位球員的討論如今已經成為拜仁慕尼黑高層越來越具體的話題,而Kane對他們來說將會是個理想的選擇。

《圖片報》同時報導稱,熱刺對於拜仁慕尼黑對Kane的興趣感到憂慮,這家英格蘭球會想要在世界盃開始之前用一份新合約留住Kane,但是目前雙方的續約談判已經陷入了擱置狀態。
國家隊同熱刺一鳩樣
為左就佢咁柒中意傳波,搞到前場無衝擊力,中場就出工兵𢭃住佢
冇計兩邊都鍾意縮後反擊 牙傾又跑得唔夠快咪做set波嗰個
香港鬥緬甸 點睇
easy win la
想睇主場對利,應該要邊道買英超飛
外國黃牛網會唔會改期冇得拎返錢?

真係冇經驗
都係lamela 好
Spurs official
又要買黃牛又要驚
點解狗會唔開盤
做會員再買
應該係話我唔知咩網係黃牛?定全部都係
真係冇經驗
Richarlison可以話係熱刺史上質素最高的前鋒 果然係巴西國家隊不可缺既球員
荷甲神射手呢?
唔想講。
紅棗
蜜棗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞