即影即有貼相 (傳統及數碼混合) / 集中討論post (17)

737 回覆
38 Like 2 Dislike
我用我會員編號#1968擔保 阿布泰老闆係一個仆街
https://lih.kg/sQBsOgX
#485 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

喂樓主,阿布泰老闆今日同黃絲割蓆,你點解釋?
你去返阿布泰個post 道歉啦...
睇見你一個post中咗三十幾四十次回力鏢(未計其他post,我都有睇)
係有啲慘 不過道歉咪冇事
唔好做你口中既深潛撚啦...
好樣啲嘅wide機得老母
傻閪樓主可能去緊阿布泰買野,所以唔得閒覆機
起初我做TEST都發現有哩個問題
不過可能老母公司見大家又好似冇所謂咁
況且係低成本中囯PARTS
費事理

結果宜家都係咁
柒到盡頭便是型 (我呀即係 )
反正喺離島影相其實現場冇咩人理我

SORRY我唔知富士MINI相機係阿布泰出
咁留意返唔好玩富士MINI嘞
https://lih.kg/sQBsOeX
#483 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

9成係假狗ac
有權限最好唔好set自己係頭幾個

咁你當日又屈人係假狗ac?你依家點解釋?唔好做你口中嘅潛水狗啦
https://lih.kg/sQBsOeX
#483 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

樓主其實係黃衛兵,有人揭發林景楠衰嘢,佢就屈人係打手
香港啲Fujifilm Instax Film Mini 係咪貴咗?
白邊20張依加好似要around 110-120

我記得之前買100左右
暫時仲影緊日本搬番黎D存貨
咪俾返大陸人炒起左

新手入門 想影下香港咁 但唔知自己玩唔玩得耐
所唔想買一手野同好似環保啲
部mini evo間唔中會讀唔到入面啲相紙
即係print咗4張然後同你講error load唔到,入面未用嗰6張就on99了
好我屈錯你
我支持你返去果度做
滿意未
我宜家話你唔係打手
就算你不停出POST搵我你都唔係打手
我支持你跟返果個人

唔該無關即影即有自己另一方面開POST
唔好搞到想問即影即有D巴打

一日喺度又紅字又狗又盛
你唔洗做好得閒日夜上連登
我冇你咁得閒咁好命水
祝你早日重返阿布泰
網上或者二手鋪都有
二手最緊要叫賣家試下操作你睇
記得要
成條人龍冇個講廣東話全部普通話
次次去都咁上下
分別係長定短

星期五晚直頭聽住D普通話人都鬧香港D膠片很龜
黎緊去日本 都係打算過到去先買算
日本都炒炒地,不過點都平過香港
起碼唔洗左揾右夾
想問下新手入門有冇話推介買邊部好
筆直1500左右 夜晚都會影下咁
寶記嘅話香港定日本平啲?
一定係香港 同埋你日本買有機中xray 到時平個少少得不償失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞