[I/A]Pokemon Masters EX (117)| 寵物小精靈★3周年慶典-小智&赤紅強勢登頂/帕希歐導賞團★

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
可唔可以cap reddit留言睇下
或者夜晚唔玩留翻一點先玩
silly李斯
我睇完新果2隻群星, 本來覺得開拍5盤唔係太大問題
可以比大課長有dd優越感
反正能量暫時得果60, 點得呢格, 就點唔到其他格數
滿充, 小勝果2格拍4, 2格拍5, 唔算話好必要
過左陣睇埋奇巴納, 真係屌出聲
拍3同拍5, 根本係2個世界
溫水都唔洗試, 拍招傷害直接拉開9條街
唔好講隻隻, 將來群星大師就算有1/4係咁玩
我可以直接棄驚, 我唔會話做免費仔白玩等佢冇得賺自己錢果d廢話
挽留老屎fuck
10月開始停課金戒日抽
dena好好反省吓
戒住普池日抽先得唔得每日無野抽好似爭d野咁
多左個垃圾沙龍,依家做唔到5分鐘
隻臭雞又傾4句彈我鐘
天外有天 點追都追唔完
又唔洗pvp 追求什麼力量
當佢養生game 寶1咪算囉
又唔係PVP咁緊張做咩?
But 到時都幾肯定你繼續「真香」
所以唔好話人地台仔
dena改到點, 都唔會缺捧場客
出完大吾 小智 RED 覺得已經爆機Mode左
Dena一係改能力繼續出野勁落去
如果改任難度 零課玩家又含
其實依啲單機game, 有錢嘅人拍5 無錢嘅咪繼續拍1 拍3, 反正又唔會過唔到d關 只係爽到唔同姐我又覺得無咩大影響
就算開pvp 開raid 定咩mode
唔理戰鬥力嘅玩家咪都係一樣唔理
你有你無腦過關 人有人挑戰難度

依家有部份人遊戲體驗差咗
係唔關你事
但到唔到你出聲落井下石?
真 我又係冇興趣自我挑戰
每星期精冠 小智red大吾+毒磨隊
已經保底8000
淨低一關搵下攻略都好快過埋

我反而覺得可以出個新mode打反派
整難啲比課長/老手玩
的確係有人係開服地獄都捱到依家
不過如果咁就夠做嘅話DeNA當初就唔使死死氣改
根本改難度的話
認真搞返好個multi就好易解決
課長有課長爽,無課都有得跟打
主打multi驚AppStore 有勁多可以抄
而點balance係Dena責任
但依家零balance就係零balance
唔通過多一兩年乜鳩新系統都無
精算型玩家玩lv100唔點盤單騎冠軍
Re咗兩次先過到
都仲可以話隻驚好有趣?

真係萬一遲啲啲關5/5先過到,咁一定垃圾
但其實佢現時全部關0/5過到,都係戇撚鳩
依家就係正正屌柒佢拿捏唔到
亦都無嘗試過去調整個平衡

但班仲護緊Dena嘅帶住種非黑即白嘅思維
人講0/5都過,就話 唔通5/5先過就好?
人講遲啲5/5先過點算,就話 我0付出都過啦
屌 就係兩個extreme我都唔想體驗嘛

本身都唔想打字
但Lillie今日hi bye咗我
多咗預俾隻垃圾驚嘅時間
btw隻驚無嘢玩係依家唯一優點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞