[I/A]Pokemon Masters EX (117)| 寵物小精靈★3周年慶典-小智&赤紅強勢登頂/帕希歐導賞團★

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
台仔唔叫主要客群 唔計
台仔=dena護主犬 上幾次炎上都總有人幫dena護航
賺到咁盡通常係就執先兆
佢地個point就係話加拍4,5只係令課長打起黎爽D
對無課無影響
而家既情況就係
但難保之後dena會出D做球關要拍5既能力先過到
睇果幾頁
d台仔短視到仆街, 成日用現有難度黎比
將來出再難d但如果強化果方面得寶4,5黎提升戰力黎打真係喊3聲
以前可以抽1隻再慢慢食糖變寶3, 宜家變左係要抽夠寶3
咁都奶得落口真係癲
咩唔令課長課金有優悅感,隻game冇未來。

食屎啦,要人課可以係其他地方落手。

整類似秘密基地咁,課傢俬裝飾(卡比獸公仔、畫)增加好友嚟睇你屋企功能。

主人物換衫系統,課衫改造型。依家萬年Kai 樣

唔係本身3可以完整嘅嘢,要去到5先體驗到
你睇下佢地課果d天堂m天堂乜就知
難得整左個沙龍系統 點解唔可以係個邊增加課金元素 講到明個邊係fans向系統 對遊戲體驗直接影響唔大
火力通漲而關卡難度一成不變先係根本問題 而dena用咁長時間都唔肯正視問題 只係不斷推高火力上限同做球關卡迫人追寵 上修寵又慢 拍技又一式一樣 每次季限又倒模咁光線衝擊 唔係為左齊圖鑑費事等足一年先可以再抽而抽都唔會課step 完全消費緊玩家對pm呢個ip既熱愛
然後dena仲好意思出拍4/5盤引本身課開既課長們再扔錢埋單 我覺得講唔過去囉
只要唔夠其他仆街,就唔係仆街
佢哋有冇諗過就算課長既預算都唔係無上限
原本拍3搞掂既要格硬比多筆錢上拍5 我課得多左先享受得番原本既爽度 咁好咩得dena最開心
又fail,試下分幾part
之後幾頁點up都fail
都唔知係咪佢自動detect侵權
有冇咩特別資訊
無,好撚廢
舊年都叫做提早講咗超夢夢會強化
同埋話好努力整緊multi屬性裝關
今年純介紹salon
本質一樣
都只係hea唔hea出面嘅分別
無料或者仲好
上年吹到又超高難度關,又認真搞multi
個連戰第一次出嗰陣已經悶親
Multi又係純auto
無期望無失望算了
班台狗咁撚乞衣 一蚊都唔課 梗係與佢地無關啦
未齊,但唔知點解up唔到
啱啱入坑 平時未到兩點 可以玩啲咩?
可以養生
呢隻係佛心驚
做自己嘢 兩點開game用5分鐘做晒啲任務 熄返隻game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞