只需加一個簡單功能,就可以大大改善連登五毛問題

348 回覆
2742 Like 138 Dislike
佢地只係一班想做惡龍但係又冇能力既人
支持
繼續玩一言堂
到時你小心自己被block數爆升
好正 你覆嗰條柒頭我都完全封鎖咗
cctoy咁得閒研究咁多野不如正正經經去參英軍啦
咁5毛係唔係會變成幫手推黃絲post R高個評分?
咁好似都幾好喎
嚴格黎講連登本身就係一個echo chamber
啲五毛都唔入流
得個柒字
搞笑
啲人咁驚做乜
顯示多人block就只得個數字
又冇實質功能上影響
要獨立思考嘅人,睇到個數字都可以獨立思考唔會因人廢言
你覺得有班會員易俾人帶風向,容易因人廢言,咪由得佢地圍爐囉,定驚個功能影響左自己帶佢地風向
你覺得咩就咩啦
理鳩得你咩清者自清
個post負評比例太多
直接隱藏算啦
有冇個數字都好
啲用敢言包裝五毛嗰班柒頭都係會俾人block 架
係睇個數字會影響幾多人跟大隊block架姐

但由冇人block 到累積到一個引導到人block嘅數字,呢個過程就唔關新功能事,係關佢自己柒事
所以好在黃屍輸咗
佢哋贏咗香港九龍新界都無得避
國際仲以為香港贏咗,5+1後路都無埋
唔會話曬國家機器
假膠偽道德撚r分數反而有可能
佢比人block得多
又唔代表佢呢個post講野唔岩喎
自己批判性思考就得啦 洗咩搞咁多野
其實成日炒中共但又炒得柒 笑死
有批判性思考嘅人都唔會見到個人俾人block得多
而直接當佢講野唔岩啦
都係一個數字姐
你條撚樣一定top10
中聯辦打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞