只需加一個簡單功能,就可以大大改善連登五毛問題

348 回覆
2742 Like 138 Dislike
On79! 一個應支持言語自由嘅論壇去帶頭為發言人做標籤化⋯

點解需要怕五毛? ‘因人廢言’一直都係最撚on9嘅行為!

點解五毛就會帶到風向,唔係五毛就一定會俾人地嘅言論棄住走?如果哩一個道理只要多人講就係啱,咁支那人講果套咪啱?

應去睇下果一段論言本身有冇理據,講得中唔中,唔係去睇由邊個ac講出黎!!冇去假設你地就係清醒,其他人就係容易被人煸動!冇學埋啲藍絲思維,唔啱聽就話人五毛,唔合主流意見又話人係鬼~

經過左俾班只識飲飲食食但三罷都唔捨得攪嘅柒頭主導左個抗爭,走撚晒去食黃店打咭就當抗爭嘅黑暗歷史,仲走去‘捉鬼’?走去話啲講野唔啱你聽嘅人就係五毛?

去望下當年好撚中堅嘅黃色經濟圈支持者POP子,就知你依一刻係度指鳩人係五毛係幾咁無知!
幾有趣,你覆緊個個我就係正正一早block左
見佢咁緊張就証明樓主你做得好啱
真心希望連仔認真考慮下
唔好等連登俾班人玩爛
d人走晒跟住先諗點留人
呢隻垃圾一叫佢捐錢就潛水

零成本屈人毛就醒
幾有趣,你班撚樣玩爛咗連登仲好意思話舊會員玩爛
其實19年之後已經成班黃豬入晒嚟大部分個腦都無乜分析力
我都係block 咗佢
無利益既野連狗點會做
已封鎖會員 住半山(天橋底)

順便推吓post先
不如直接掟石
推,勁憎啲五毛狗

人地買3-500個account
整個automation 逐個熱門block
到時人人都係5毛
零分重作
其實老鳳嗰套貼link 貼留言紀錄
已經算係最work
最有參考價值
係啲紅色大字好撚阻埞姐
支持
好似Black mirror嗰套急轉直下
都係啲人幫你評分
為咗分數高啲,主角成日做啲嘢r分數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞