只需加一個簡單功能,就可以大大改善連登五毛問題

348 回覆
2742 Like 138 Dislike
終於見到有人撐返老鳳
事實上連登就係越嚟越少獨立思考嘅人
到時唔係佢哋圍爐
係你要圍爐
我都blocked
咁連登又真係好多人都唔識 fc
你完全封鎖我
對我有咩影響
按你邏輯
即係你好介意我個留言?
好彩一早扑左樓主
腦裡面個d屎就係
咦喂 ok wor!
中國人是需要管的
樓主答到未,打手揸住成萬個ac 係咁block 人點解決?

我諗政權拎isp email 唔難喎

支持樓主
搞掂連登靠曬你
講下viu

有關中資:

呢十幾年中資買左咁多香港公司,加上政府政策偏幫,成個供應鏈已經俾中國控制住,係香港做生意基本上無可能完全避得開中資入股/供應商/客戶,一係你個成本就高到競爭唔到(然後收返高過市場價就會俾人屌人血饅頭)

黃藍因為呢啲原因無辦法只係用中資成份做二元分辨,黃圈做嘅野其實只係想盡量減少紅藍人嘅得益,啲borderline case點分大家會有自己嘅辦法,唔需要係到爭論

有關取態:

香港傳媒一係俾人拉人封舖,一係就俾中資收購或者派人入去維穩

Viu係中聯辦派陳鐵彪入去之前都叫有班中高層守住新聞自由同本土價值,而家基本上都收左皮,所以必須承認今日黎講撐viu反tvb係黃圈層面係已經無左意義

當然大家知道某啲藝人價值觀同自己相近,仍然可以俾啲支持佢地,因為一個地方無哂文化影響力的確係壞事,另外都係果句,起碼好過支持啲擺明撐共嘅藝人
返屋企推多轉
我惟一想要嘅只係show blocked user會顯示原因
連咩狗
扣你20分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞