真・NMB48討論區113: 預祝黒田楓和18歲生日快樂

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
成員表:

Team N

Team M

Team BII

簡易抽握手會or大寫真 步驟 by Nagisayaka

step 1: 有日本地址 (e.g. 轉運/日本朋友)
step 2: 劇場盤抽選開始,選擇自己想握既mb/影既team
step 3: submit (submit左就冇得改)
step 4: 抽完有結果,中選同落選都會有email話你知
step 4.1: 第一輪通常會用黎抽晒大top先,之後再抽冇咁易爆部既mb
step 4.2: 通常出碟之前會有幾輪抽選,完左會一次過寄比你
step 5: 比錢
step 6: 等收碟,握手/影相卷會一齊寄比你
step 7: 轉運收到後睇下自己仲有冇野買,冇就寄返香港
step 8: 收貨
step 9: 帶埋d卷去日本參加握手/影相會
step 10: 渡過愉快既一日

抽NMB48個別握手會詳盡教學by久代不了既Mr_Snowman巴打

BB
睇番集机上の空論城
人地sir草,淺尾就係度人肉滾球
笑到痴線

留名

原來有預祝標題呢一招,學到野了

我又post 我BB
又係呢張
你好
我準備棄難波睇ゼロイチファミリア
請支持桃月なしこ
好撚想去やぶさや生誕祭啊屌

岩岩睇完原來係八伏好少記佢地nickname
世界蛇收皮未

有令令既令子幫大家打氣又唔得
咁有第二張圖未

跟你學
佢識對飯好呢一樣已經好好
啱啱入咗DMM,會好好睇佢地公演
而家基本上佢地啲對應都好好
因為佢地都冇可以鹽人嘅本錢

呢個又係,比起全盛時期家陣可以叫兜踎
Btw 暫時見過幾個,得一個嘅對應係唔符合預期,成碌木之餘笑容都冇個
開名未
btw可能只係你唔好彩撞岩佢果日狀態差
英文好叻個位
本來覺得佢幾得意,然後就冇然後
諗返起都係大個啲、成熟啲嘅比較啱我
利申無握過
我覺得你只係唔好彩
同埋有d mb feel到你唔係推佢既都費事咁好笑容
佢連一個假笑都冇俾我好彩之後千尋又令我開心返
想知有邊啲係咁?一feel到唔係推就黎料

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞