[角川+DMM]艦隊Collection [82] 非洲旅行團後段開始

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
E3上大和唔算難
以家開始打E6P3 希望今晚打得到E6P4
希望聽日就削甲刷閃後日斬
打咗成朝都未打到E3 P1出發點
E5 E6 仲甲唔甲好
係咁撞到470屌陣?
衰咩先 E點落支 C點1隻一拳就搞掂
一係就道中大破T不
入到470就夜戰主力大破
同我一樣,所以我為左保san值轉左打乙
但不過我E點都S過一次
我係set咗斬殺120桶都卡就轉乙
見到後段啲飛機獎勵寧願留資源係後面磨
E點S派道支都好似打咗10次左右搞掂
前段要就住啲船係麻煩啲架啦
E5P2攻略中
終於打完
而家我見E5 E6咁多嘢煩都係打乙算
留返啲時間撈船好過
E5P1P2狗屎運輸
P3甜頭舒壓
P4消血路路暢通 但冇跌麻薩

接下來有預感就係斬殺卡關地獄了
係咪用1CV>>>2CVL ? 我用2CVL 入Boss 成日比對面第一輪打爆搞到放唔到飛機
終於解完週任,繼續打E5
我用瑞鶴甲CV系最多都係收泊地、炮台同小鬼 帶噴鋼機順便搏下撞死道中堆dd 道中咁大威脅帶CVL仲要兩隻好難過
仲打緊E2P1甲
1300血運輸係咩嚟
睇嚟後段都係打乙
一個正常人邊有咁多時間打甲
咁佢都開咗成個月
都係嘅
可能我慣咗有齊攻略 有友軍先開打
唔夠船唔夠資同2號機唔夠膽亂用船
最上鎖左係其他條,可唔可以放摩耶aaci, 靠二隊日進由良同堆dd 輸出?
可以呢關陣容彈性好大 有2CL1AV帶路就ok對空CI係我眼中除左亞特都無咩分別日進要帶2主+89max內火max先打到爆炸輸出 唔好貪甲標 靠佢守尾門收頭
近兩次活動出友軍同活動完都幾近 如果唔係自回線起手或者好缺船真係建議早d打我以前都係第一波友軍到先開波 依家前段情報齊我都入場先 頭兩關無咩倍卡都係用二線船打 打到落地中海標前停等後段情報再打 無計依家解迷又多運輸又長一日打完一圖都難
E5P2想問下你地有無派支援
想問下E6打乙貼條有冇影唔影響
會唔會好似之前咁 咁d貼條限死你出擊p幾
冇 我用maryland扶桑山城摩耶2輕母武裝運輸
一場A勝運70 道中又穩入王又唔洗食好多桶
明白
而家我咁配

Warspite Maryland 瑞鳳 隼鷹 天霧 早潮
神洲丸 意粉CL Samuel 神鷹 Z3 Johnston
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞