[角川+DMM]艦隊Collection [82] 非洲旅行團後段開始

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
雙支走唔甩
琴日訓前試咗個陣好似唔洗落支都夠打
陣間再同佢死過
仲喺E2和你送
之前已經傾過,轆返上去睇
道支要,王支落唔落都冇分別
e6p3 好似打極都唔夠火力
下星期出E3&E5友軍,你唔急住打可以等埋先決定打甲定乙
怕蝕底一定慢慢打

E5P1, P2完,聽日繼續
連假牛到
一隊是但冇咩好討論,長陸/Nelson兩揀一(大和3號另計)

二隊 二連>>>>>CI

戰車首選 - 北非》內火》八九式戰車

有條件上齊哥特/由良 + 日進 + 最上特,全個都雙炮加雙戰車4000傷走唔甩
咁出法十月中先完活動,大把時間
預佢14號
睇你有冇時間 後面一大堆運輸係度卡你關
利申上個禮拜切乙 目前e5甲p3
後段作戰仲要撈埋船
Deux 你當係多支mk7 唔係非拎不可嘅裝
打DJ3 最高傷係89max因為食埋改修倍率

傷害:最上二連89max+內火max(你打窿放副炮可以帶埋2號車 不過兩架max爆擊已經打到4000+) >日進二連89內火max>由良主副二連89內火max>DD雙雷89max

Gotland因為帶唔到內火所以無咁高傷 但可以放一隊主主89max偵日戰刮下傷

3號車比長門 用NT就唔洗帶 裝曬89max先 唔發再用2號車
求田中大發慈悲秋刀魚輕鬆d無資了
一隊是但冇咩好討論,長陸/Nelson兩揀一(大和3號另計)

二隊 二連>>>>>CI

戰車首選 - 北非》內火》八九式戰車

有條件上齊哥特/由良 + 日進 + 最上特,全個都雙炮加雙戰車4000傷走唔甩
打DJ3 最高傷係89max因為食埋改修倍率

傷害:最上二連89max+內火max(你打窿放副炮可以帶埋2號車 不過兩架max爆擊已經打到4000+) >日進二連89內火max>由良主副二連89內火max>DD雙雷89max

Gotland因為帶唔到內火所以無咁高傷 但可以放一隊主主89max偵日戰刮下傷

3號車比長門 用NT就唔洗帶 裝曬89max先 唔再用2號車
都係6-5 - 3連點撈
活動講左幾時完未
仲喺E4解緊迷
我係長門帶3號車 摸死晒234位
E5P1 攻略中
道中幾惡吓

E5P3完,今日睇下打唔打到去削甲線

E5P1 Clear
休息一陣去食晏晝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞