[角川+DMM]艦隊Collection [82] 非洲旅行團後段開始

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我睇呢個打法既主因係我唔夠護衛輕母
食完飯再研究下
但係我有用日向同大鷹
番到去再俾個配置你望望
我預計係上瑞鳳同伊勢改算
今次完左要考慮改返一兩部旁身
瑞鳳我有2號機
都唔記得幾時升了
最上得一隻?放E6P3/P4 打對陸有用過放E5 同埋你落雙一航落地中海標就唔洗落五航甲啦五航甲可以一隻去E5P1一隻去E6P3帶噴鋼機 E5落隼鷹好過鈴谷 鈴谷格仔太細好易收皮 E6P4落夕張唔好AWW
亞特除左E6P4另一隻放地中海標 E5P2標淨係運一條血唔好嘥亞特
瑞鳳我都有2號機,當初唔夠甲板個陣拎來當龍鳳用
E6P3標做咩落兩隻夕張E6P4夕張同霞拎二號車 響無得帶車唔夠輸出可以換雪風暫時睇到呢d位可以執下
E4P2我落左夕張2號/Gotland
之後先知E6P3要CL水戰架就落埋由良
E6P3組隊好free 我係用日進神威做水戰架 gotland一隊89max二連 由良二隊89內火max二連

去王點有索敵要求 預多D俾自己退避
最上點解我會落左隻去地中海條,6-4有2號的,應該換返先
一五航都係預多,計緊其他關可以幾鬆手
5-1一夜一噴,6-3雙水戰架制空會多,用sara輸出
5-4走3CV山汐
6-4應該睇大愛就夠
走空優亞特好似冇乜需要
6-3用多摩水戰,夕張2隊 4-2雙夕張加速
50次了,點解仲未出
3CV山汐都係最短無研究過 6-4亞特+兩隊40洗門神可以罰主任企加通過率 有大愛入到王基本上係虐殺 夕張優先落E6P4打輸出斬殺收頭 AWW0作用 E6P3好多流派 隨你
6-4有亞特
AWW應該係我大佬關底必用姐,但個情況讓一部都得咁
等佢起身睇埋就打了
多號機上條link睇今次真係幾亂吓,對左4次船
https://aircalc.page.link/2oLw
特別既得最上2,kuma,矢矧2,3未落
thx
最上2號可以落E6P3二隊 矢矧可以去一隊做水戰架
最上換日進,矢矧換tama?
矢矧是 最上唔知可唔可以換dd 你睇下導航 印象中P3無限dd最少幾多隻 89max+內火max傷害穩定亦高過雙雷+89max
P3隻boss好似唔食一拳
我gotland雙雷+八九max+II号車夜戰炸到2XXX
見佢日進雙紅砲89特二
佢E隻新版唔食一拳 要靠夜戰2連帶戰車內火打爆佢
黑妹都出埋,仲唔出麻省
田中我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞