[躝未] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(361)

134 回覆
0 Like 2 Dislike
講真mk唔係死都要打正選唔覺佢有咩太大唔好
佢嘅能力做板凳得分手最合理

比佢打正選組織又唔掂 進攻又未勁到可以屈人地啲正選
早兩季睇佢要串連隊波真係好撚kick
以前比佢份約佢依家要打十年先等如一年年薪
Conley有咩用
Bojan應該係認真追緊 雖然冇守 但湖依家一個射手都冇
鋒線啊
湖人折墮到要執返MK
洗撚 吾皇1頂10
MK折墮到要底薪簽返湖人
melo咁耐都未簽
係咪退休
WB走未
又簽成堆guard 拓柒咩
REPORT: The Los Angeles Lakers worked out several veterans to potentially fill their final roster.

- The players included Jeremy Lamb, Shabazz Muhammad and Dwayne Bacon.

(via NBA SPORTS)
即係trade 唔走龜
Lamb之前係瘤同蜂唔係打得幾好既咩
乜依家好似冇人要咁
差Bojan Vanderbilt
2K神人,不過Injury prone
龜下季轉型打中鋒,射底角3分
Melo Howard 無位啦
無波響手就唔識打
湖人引入了比華利和施羅德,對這兩人的用法已經有初步意向,希望最大限度發揮他們的潛力。

比華利剛到時,曾傳出跟韋斯卜克不兼容的問題,但湖人並不擔心。他們希望韋斯卜克和施羅德打組織後衛,努恩和比華利打2號位。

湖人已經有計劃,要充分發揮比華利和施羅德的防守能力。

他們打算用比華利防對方頂級的側翼球員,而用施羅德去防速度快的組織後衛,比如莫蘭特和居里這種。這麼做的話,湖人只能打小陣容。

這樣的話,湖人速度不成問題,但身高吃虧,施羅德身高1.88米,而比華利僅為1.85米。

當然,如果效果不好的話,湖人也會進行調整。
no need la

westbook schondler for pg

nunn and beverly for sg

it is ok
3分無個準

大家點睇中龜?攞第三
可能唔玩歪分波

玩反防同追擊
又係要球權既射手
有埋mk咁就真係wb換jc+bogdanovic啦 如果換到
打小前鋒呀佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞