[BLINK] BLACKPINK討論區(130) keep watching us shut it down

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
好慢 想去cdwarehouse/信和入隻先
忍唔到
born pink digipack 同 box set 係咪淨係design 唔同
咁2 set都要買
如果online 太快出貨 鋪就無人去買 所以專登的。。。如果要儲曬48張卡 分開唔同渠道時段買重好
Digipack 有張個人小poster
小卡會係 pink black grey bookset 重覆
Photobook唔同
CD design唔同

YG: 最少都買 7 套 + LP 啦
初動銷量二百萬女團~粗卡^_<
實銷好似係睇Hanteo榜
我唔認同YG係咪會扣你人工辦事不力
其實唔洗專登送錢比YG 都知道一定係銷量冠軍
UNBOXING BLACKPINK - 2nd ALBUM [BORN PINK] BOX SET ver.
https://youtu.be/azfWbYDbMRw

UNBOXING BLACKPINK - 2nd ALBUM [BORN PINK] DIGIPACK KiT ALBUM
https://youtu.be/0p4rHEQrR50
牙秀有冇咁鍾意hello kitty
我都想知佢幾時開始咁瘋狂愛hello kitty
我同佢拍拖嗰陣開始
我老婆秀超正
好似早排有次佢係weverse講話咩個個都有鍾意一隻卡通人物
佢好似係鍾意kuromi?! 但話冇咩人識就揀hello kitty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞