Canon 用戶討論區(29)傻仔先買Canon 狗隻三島一八勿入

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
你靠canon 機身d 色直出唔識自己處理顏色咪即係又係靠preset 部機比乜野你就照單全收,你用返傻瓜機算啦

宜家連要賣機既dcfever 都笑鳩Canon。如夢初醒發現自己D機唔值果個價
不過Canon先係最鐘意吹spec同做超規格spec嘅廠
伍Sir出你睇唔睇

不過老實講,香港比較偏向鐘意睇vlog
但我自己反而鐘意睇Blog睇字多啲
Blog有方便搜尋,控制觀看時間等等優點
睇片我要焗住睇晒,但好多時我只係想睇其中一部份
傳Nikon已經開放z mount給sigma
出新機咪減舊機價有幾出奇?

繼續繼續
啲Sony怪開始屈人啦
都唔知係咪邪教組織
係真既話就好
強力恥笑RF mount
減你又屌
唔減你又屌
年青人 因咩解究噤大壓力 噤緊火
你同dcfever 講啦, 同我講做乜姐
善良的提醒Go_Marine你條柒頭收收皮啦

善良的提醒
Go_Marine

https://youtu.be/MUEMzv3zt84?t=441
https://youtu.be/8RHGwhUgxb4?t=2640

Go_Marine你條撚樣
我係唔係唔信當事人而走去信你條撚人?
作完故仔 屈完人唔撚好諗住學sp 扮冇事發生呀屌你老母
開分身upvote未
屈屈屈屈得咁開心
Canon係柒又唔撚笑得
你隻Go_Marine收收皮啦
下個月去旅行準備買定新相機
R5減到27,000幾吸引想請問下各位巴打係唔係暫時冇消息會出第二代住 上網睇好似唔見有?
竟然R6出第二代搞到R5都有得減,好彩早排未買
堆rf鏡幾時減價
應該冇咁快有二代
R6ii都唔聲唔聲,R5ii真係好難講
不過R5都好好好夠用
真 用左兩年冇投訴 夠玩好多年
之前佢講到好似好清楚係邊個咁, 問親都叫人自己去睇片估
而家佢笑9 Canon之前長時間賣得太貴
邊隻屎眼見到係屌佢減價
搭單問, 邊度trade in /放機好?
諗緊好唔好eos r 轉r6 ii, 或者過檔sony
手上有支rf24105f4l, ef1635f4l, 仲有2支m mount福仔

而家好小影相, 再唔係放晒佢, 得閒撚下ricoh gr就算
上個月減咗一次啦
依家唔滿意r 乜先,少玩就繼續keep都無問題
見你用得GR你都係鍾意輕便多, 咁canon 就真係唔啱你, d鏡出名大支野
利物浦再次奪得聯賽冠軍嗰陣
星際,邊間鋪就自己選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞