Canon 用戶討論區(29)傻仔先買Canon 狗隻三島一八勿入

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
笑什麼你都是畜牲你上面咪又係避我幾樣嘢
80d啲鏡至少可以駁接環繼續用
你堆EFM鏡可唔以駁落RF機度用呀?死乞兒

你EOSM 一死晒,無新機用,堆EFM鏡就變咗垃圾你仲推人用一萬蚊買

而家EOSM已經停產,仲唔係死咗呀?弱智乞兒
家陣唔係我話canon 或Sony色屎
係你件弱智乞兒係度鳩叫色屎
咁緊係睇你表演啦懵閪乞兒
你閱讀理解有問題呀?
弱智乞兒
白痴仔你睇埋另外兩個eosm post先講嘢啦

有師兄寧願趁而家入多部m50

唔係人人好似你條窮撚咁一皮嘢以為好多牙咁痛又要影到相又要有前景又要保值咁撚肉酸

好彩我一早咁做保平安
得閒拎出嚟撚兩嘢,厭咗再扑啦
你都弱撚智
話到明停產仲會無限量供應架?
日後連佢另一部m50II都死鳩埋,仲有冇得買呀?到時部m50II連spec都落後過其他機啦弱智仔

邊個話一皮嘢係多?
你智障唔識字?
家陣係屌鳩你叫人用一皮嘢買收皮嘅系統呀,係唔撚抵呀弱智乞兒

你叫人買R10或R7都無咁柒啦賤種
你連五仟蚊鏡頭都想呃三陽,你就真係窮閪乞兒啦
你俾我撚到癡咗線
家陣屌鳩你叫人用10k買EOSM,講唔贏就扯7d嚟講九唔搭八
你精神分裂呀?
比個公認黐線嘅話我黐線

你避完我上面啲提問未 你淨返唔夠半日咋柒啲
你肯答我未啫?
EFM鏡用唔用到落R7或R10啫?
跣鳩人用10k買死亡嘅EOSM系統機鏡,而唔係叫人買RF嘅死乞兒
白痴仔玩得Sony多就以為全世界都要好似你咁鍾意雜交

Eosm 細機配返eosm 細鏡仲要有質素又唔貴先係點解咁多人追捧嘅原因呀點解停產仲有人要買呀因為搵唔返嗰種平衡
你咁 care舊鏡插新機你又用緊幾多舊鏡買咗幾多新鏡呀白痴仔 推咩人買gm 啫
白痴仔為1皮嘢牙咁痛要有前景去財經台問點滾大啦

1皮買到apsc一機三鏡輕便質素又定焦大光圈又大rangeZoom仲要講前景 你老母生少咗個腦比你條白痴仔
舊鏡插到新機,即係表示啲舊鏡唔係即刻死亡,仲用到囉

而家屌鳩你叫人用人用10k買死咗嘅系統,日後啲舊鏡用唔到,即刻變咗垃圾

咁簡單嘅道理都唔明呀?弱智乞兒

邊個話規定新機一定要用原生mount 鏡?買Sony 就一定要買GM?,買canon 就一定要用RF鏡?canon post 大把人用手上堆EF鏡接駁RF機啦懵閪乞兒,起碼係有得選擇學你咁推人用10k嘅EFM系統,機停產,啲EFM機即刻變垃圾咩弱智乞兒
白痴仔慘得過仲有人到而家仲追捧 相機唔同電話唔駛keep住update 都可以影到相運作

唔好唔記得仲有你講嘅星際二手佬 退一萬步部m機壞咗我再入部二手就繼續開心影靚相仲要唔駛用LR

問題係你啲白痴仔成晴講前景,唔係人人要無限追求向上㗎白痴仔
弱智仔,家陣屌鳩你推人一萬蚊買EOSM 系統個重點係因唔抵你就癡閪殼話一萬蚊牙痛你唔識閱讀理解同字就叫匡智會啲姑娘教你啦弱智乞兒快啲縮返入你老母個狗閪入面摷返個狗腦啦
一停產死咗,日後無新機用,堆鏡唔係即刻變垃圾呀?
有人自動獻身幫人清死貨係人哋自己嘅選擇,有人做憨鳩唔通阻止佢呀?
但你跣鳩人去買去害鳩人就係仆街冚家剷
白痴仔問嗰個都未出聲你就好撚醒衝出嚟話唔抵

你係佢屎忽窿條善意蟲呀

最抵咪7r5夠膽死賣29xxx

又啱嘅有你啲低能fans唔獅子開大口點對得住自己
又新機 你以為人人要定時定候好似你食藥咁追新機呀

你又用緊咩新機咁巴閉你條戇鳩係咪3個月換一次新機
你覆咗屌鳩你搞散人哋貓仔頭家啲師兄未呀你唔係好搶口㗎咩
扮睇唔到的7D用家三狗一八
咁E-MOUNT 系統係咪宣佈咗停產呀?E-Mount鏡係咪變咗孤兒仔呀?懵閪乞兒,人哋仲要用29xxx 買A7R5 ,日後唔鍾意轉會用NIKON Z同canon RF,堆E-Mount 至少大把人接手仲用到你堆EFM孤兒鏡呢就無新機用

拎個如月日中天,大把原廠鏡同副廠鏡嘅E-Mount 同你堆孤兒系統玩偷換概念?

就算RF系統貴都至少唔係孤兒仔啦
你弱智就咪當人同你一撚樣啦弱智乞兒
啲貓義工去執貓嘅證據呢?
時間呢?幾多人呀?
拎出嚟啦死乞兒
但你件乞兒上三陽十搏懵呃鏡咁撚樣衰就大把證據啦三陽話唔賣俾你嘅證據我都有

咁你答咗我EFM鏡用得落RF機未呀?善心跣鳩人用10k買EOSM 嘅弱智乞兒
插唔到 咁點 你老母個閪係人都插到你咪好興香
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞