Canon 用戶討論區(29)傻仔先買Canon 狗隻三島一八勿入

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
唔入咪即係自認係狗囉
入就即唔係囉
用下你個狗腦啦死乞兒

你推人用10k買EOS-M 係收負皮㗎盲閪唔係個個學你乞兒
論無恥邊及你呀
五仟蚊鏡都想搏懵嘅死乞兒
個個都屌鳩你乞兒
你柒咗仲好意思屌香港人無資格爭取民主

咩機鏡
Sony支鏡影到個人面型好衰!!!
唔好咁啦咖哩sir 啲頭髮都唔同位
唔係咁簡單喎,一邊面出奇地大,對眼又變得怪怪咁
人哋係一早認定咗你係狗呀 你唔係低能兒童係乜嘢呀

咁鍾意摷人舊post幾時又回應吓當年點累死啲貓貓呀on9仔 做嘢之前唔用腦
人哋夠係一早認定你係乞兒呀
你唔係死乞兒係咩呀
你乞唔到鏡柒咗仲好意思開post屌人,仲好意思扯埋民主落水
結果收嘅負皮原來仲多過我個post
開post 前唔用個狗腦
乞兒
喂回應吓啦死賤種三島一八 唔係叫你迴避呀

不如你改埋名叫六呎面板厚龍友
人哋夠係一早認定你係乞兒呀
你唔係死乞兒係咩呀
你乞唔到鏡柒咗仲好意思開post屌人,仲好意思扯埋民主落水
結果收嘅負皮原來仲多過我個post
開post 前唔用個狗腦
乞兒
喂回應吓啦死賤種三島一八 唔係叫你迴避呀

不如你改埋名叫六呎面皮厚龍友

有錯要認要改 唔好學癲狗
至少我係自己個post 有認錯
唔似你件死乞兒乞唔到鏡仲要屌鳩人哋黑店,成件支那癲狗咁
喂回應下啦死賤種乞兒富樫義博唔係叫你迴避呀
五仟蚊都無
你係咩垃圾公務員嚟㗎
你係衛生署殮房睇屍定執屍㗎?
不如你改埋名叫棺材四塊半乞兒龍友啦臭契弟
咁你想搏懵呃鏡,柒咗又要開post 屌人黑店?
有錯要認要改啦死乞兒癲狗
三島一八

比半日時間你回應 否則會再雪藏你,到本大爺悶先放你出嚟解解悶

1. 當年一個on9行為累死啲貓貓

2. 周圍撩是鬥非影衰Sony有咩想同Sony 講

3. 人哋topic講到明叫你勿入仲入嚟搞搞震
白痴仔你累死人冚家你攬埋你老母跳樓死就差唔多

打幾隻字道個歉就可以要法例要法官做乜鳩呀低能兒童
廢柴死乞兒富樫義博
俾我篤爆你係乞兒,又推鳩人用10k買二手EOS-M
又話Sony 屎色,一俾我用sp佢用Sony同canon啲直出相撚到你分唔出又唔敢應我
原來係狗噏當秘笈嘅廢柴嚟
柒咗後又話block 鳩我

一俾我屌柒你件賤種後,又要睇又要頂唔住頸咁狗吠
又話block 咗我嘅喂?
又要威又要戴頭盔
正一廢柴乞兒
啲貓嘅下落係點你又知唔知呀死乞兒我點累死啲貓呀?賤種無證無據咩都未知係度狗噏

我嘅動機至少係出於善意叫人幫下啲貓

唔似你呢件死乞兒純粹想搏懵去呃鏡頭你係動機不良啦賤種乞兒
R5 + Sigma 150-600C + 2x
1200就影到呢個size?
當然仲有crop左少少
值得參考thanks
屌你老母啦你拆散人哋頭家仲好意思話善意

我推1皮eosm都係善意呀白痴仔
喂喂我叫人唔好幫襯黑店同食屎都係善意

你唔好再咬我啦
折散人哋頭家?證據呢?
啲貓俾咩人拎走咗拆散咗呀?
答我啦拎證據出嚟啦

你推人用一皮買已經宣布死亡嘅二手EOSM都叫善意?你係無恥定弱智呀?你夠唔夠薑再係度叫人用一萬買EOSM呀?弱智狗

你上三陽呃鏡頭係你自己開埋post cap埋圖自爆大大聲開post話俾人聽自己啲乞兒行為同動機仲可以面不紅耳不赤你係弱智無恥兼乞兒呀富樫義博
白痴仔你自己開完post迴響咁大稍為有腦都知唔會一個人拎走晒啲貓就算退一萬步諗有人拎走晒咪又係周圍比人 咁同拆散有咩分別呀白痴仔

你係有善意自己照顧晒啦害撚咗人哋全家你冇腦連良心都冇仲要攬間黑店
[url]想請教彩虹邨人像應該點執得好
https://lih.kg/3058532
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]

你件賤種弱智到連LR最基本嘅功能都唔識用,仲係度扮老手跣鳩人用10k買EOSM你睇你幾撚柒呀善意

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞