Canon 用戶討論區(29)傻仔先買Canon 狗隻三島一八勿入

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
好采Nikon啲用家唔似Sony啲癲狗咁
一陣咬撚死你
[url]「乞兒公務員」有公務員去三陽搏懵呃鏡唔成功,之後上連登開post數人係黑店....
https://lih.kg/3117166
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]

[url][黑店] 三陽數碼
https://lih.kg/1744189

富樫義博Linxi你呢件乞兒係三陽數碼呃唔到鏡就好似癲狗咁開post 咬人係黑店你呢件乞兒似癲狗多啲

你指果隻叫三島嘅洛威拿?
我捉佢去閹鳩咗佢
等佢唔好呱呱叫
上面出現了
死乞兒你俾我篤爆係三陽乞鏡後又話block 咗我嘅喂仲係度奶何君堯嘅含柒咖哩互奶屎眼
死乞兒一皮嘢玩相機都覺得多就唔好笑人死乞兒
邊個話一皮嘢玩相機覺得多
問題係你件死乞兒係咁推鳩人用一皮嘢買二手EOS-M 連鏡
叫人用一皮嘢買會收皮嘅系統
你試下叫canon post 嘅人用一萬買二手EOS-M睇下會唔會屌鳩你呀死乞兒

都唔知你係咪星際啲二手佬嚟
砸咗好多死貨呀?

你連五仟蚊鏡頭都想搏懵搵唔到三陽着數就屌人黑店

連五仟蚊鏡頭都買唔起
你就真係死乞兒啦
On9 乞兒仔拎今時同當日比

我n年前推80d呀你摷返出嚟講未
一時話我公務員一時又星際二手佬

精神分裂炸你老母個臭閪
Canon用戶討論區狗隻三島一八勿入

係你自爆係公務員不過你呢件死乞兒連五仟蚊鏡頭都買唔起,要上三陽度呃,你係咩乞兒公務員嚟㗎?係衛生署啲殮房度睇屍定執屍呀?
你估我係你呀一日癲狗終身癲狗
邊夠你隻乞兒狗癲呀
上三陽搏懵唔成就開post 咬人係黑店
仲要以為會有人撐你一齊屌鳩三陽點知個post 係俾成班巴打屌鳩你係乞兒你件乞兒幾撚樣衰同弱智呀
你一日乞兒終身都係乞兒

傻啦,之後會咁樣無限地咬幾日,直到有人問野個個post 有3-4成都係咁,可以幾日唔洗入黎
係Sony
你係canon 乞兒
唔係nikon咩
弱智仔自己自爆都知EOS-M無前途就轉會去買Nikon Z機

但你就繼續推鳩人用一萬買二手EOS-M 機同鏡

你個冚家剷同啲支那紅二代一樣叫人愛國留係支那,但自己就去美國一撚樣

你呢啲賤畜映衰Nikon 呀
你係奸狼乞兒公務員咋
拿拿拿又砌多樣啦無啦啦又自爆都知又二手eosm 其實你條柒頭除咗砌 loop 鳩up等人講錯嘢再捉十年八年仲有咩招數
窮癲狗拎1皮去醫吓個腦先你老母生到你精神分裂一係拎1皮大餅掟撚死佢
諗住放你監出嚟玩吓點知都係冇進步
三島狗 雖然你自認埋係狗衝入嚟發癲
但無恥唔係無敵㗎 自己睇吓早幾日兩個eosm post先啦 唔係個個要學你狗屎
笑死同我講映衰

全攝台邊個唔知Sony有隻大癲狗呀

你估你同其他人啲濕鳩回覆加個 就代表你思路清晰正常人咩?

你係一隻影衰Sony 嘅狗嚟㗎咋千祈唔好想錯
連一支五仟蚊嘅鏡頭都買唔起
去三陽搏懵唔成就開post 數人黑店
結果無人撐,仲俾成班巴打屌你乞兒,自己柒咗仲大大聲話俾人聽自己係弱智,咁撚柒唔係映衰Nikon 咩nikon用家邊有你咁撚乞兒呀
我用Sony 都唔會柒到好似你咁,乞兒到明明自己搏懵理虧柒咗在先,仲要聲大夾惡呀我至少知恥唔會走上去搏懵唔到仲要屌鳩人哋你係弱智乞兒兼無恥呀死乞兒你個post 咁多負皮已經證明咗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞