Canon 用戶討論區(29)傻仔先買Canon 狗隻三島一八勿入

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
大台小器影相佬SP而家轉去含緊nikon
買撚左部Z9係咁出post
上面班SP fans見到人話SP部愛機Z9唔夠R6m2黎
都唔出擊屌番上面條友去護主SP一定好傷心
明明人地部旗艦機就係重點講快到冇乜 jelly effect
仲要拉哩部野黎自殺
好似得膠攝粉講緊顏色
SP無啦啦變左撐CANON
block 曬唔知咩事
膠攝連相都未識影
睇既一係唔知點解覺得canon 係殺佢全家
睇佢地屌canon 就會好hi
一係就完全唔知咩係拍片 同影相 同兩樣既分別
影相影到要用死一個牌子已經係傻
做utube 只係用屌片吸view 更加係冇實力既最好example

講緊顏色嘅係膠攝粉原來著名canon 打手唐氏joey 同另一位canon 用家係膠攝粉

明明我話SP粉當中有好多用canon, 係你把鳩口一講就扭曲變咗係SP撐Canon 你係弱智唔識字呀?定係閱讀理解有問題呀?大陸仔 reganlam
善良的提醒Go_Marine你條柒頭收收皮啦

善良的提醒
Go_Marine

https://youtu.be/MUEMzv3zt84?t=441
https://youtu.be/8RHGwhUgxb4?t=2640

Go_Marine你條撚樣
我係唔係唔信當事人而走去信你條撚人?
作完故仔 屈完人唔撚好諗住學sp 扮冇事發生呀屌你老母
開分身upvote未
屈屈屈屈得咁開心[/quote]
原來你條大陸支那殺狗仲係度
睇佢地抽奸狼係過癮
不過我睇完都入咗部R柒睇吓係咪真係好似佢地講到咁廢
同一時間見到有人買不受Netflix 認證既R5C
但舊個支135稱為性價比鏡王
有冇巴打有玩過
當日ef 135 都係咁 上面打橫
我有舊個支
一d 都唔過癮wor
我全部子都有齊
見條channel 由肥佬走左
就得返抽水同睇mon 9up
以為自己抽canon 水就好叻噤
真心只係小朋友噤
先有有賣既鏡就講到上天噤
七工都變leica
好無玩 一直想搵梳化佬買黎玩下
但驚唔識check鏡 咁舊年份
同埋舊鏡 d抗眩光 差d 係味影出黎有feel d
入唔入得過 新個支成18800

根本上冇咩投訴
搵到2手靚仔就買啦
又唔貴
入得過50000蚊,成像靚,色又討好同埋濃
5000蚊先岩
今次香港奸狼就抵屌啦
msrp usd 2100 vs 2500
竟然只係平過部R6ii五百蚊
Canon R6 II 同 Sony A73 同像素就當同級機咁去抽
好似係 Canon M6 II 之後某個時間就開始狂抽 Canon,有無人研究到點解?
Try try 👍🏻
都係影全黑全白 睇下中唔中焦
請教下舊鏡有冇咩注意
discontinued 咗 eos m嘛
跟住咪係咁講停M囉
因為唔借野比佢地
但借親都係玩9 人 diu 7 人
依家基本上冇廠比機佢地
我都知開channel 要搵食
但佢地食相難睇d 噤law
上星期見 Sony 發佈會都有請佢哋,但就無機借了
可能下次連sony都無
試到部a7r5咁既樣
Jelly 放題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞