[美斯x尼馬] 美斯球迷討論區 (22)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
你上屆gchi法國定阿根廷
👌🏻
阿,可惜輸3-4
[法國個名有個迪字嘅都好屈機] 巴塞隆拿球迷討論區(465)
https://lih.kg/ydidKqX
#686 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

點睇有條友25你?
佢井事實啫。
咁又係
第二作客?
Training嚟
今屆真係有feel
井你老母
😰
屌同我一模一樣
又係鐘意我享之後迷埋美斯
呢張唔係好耐之前嘅咩
鹿清分身

享利係少年嘅足球偶像

但欣賞美斯係因為佢係呢十幾年來世上最強嘅球員

兩者係有分別的
https://www.givemesport.com/88061926-lionel-messis-nine-demands-to-stay-at-barcelona-leaked

今日無端端彈篇咁既野 我唔信美斯會咁做但都引起幾大反應
巴塞喉舌又.....
唔知係咪又係巴塞高層放料 之前都俾人踢爆過抹黑球員
都幾假拿狗都話美斯肯減一半薪,但呢度話美斯要加薪
搞清楚先, 呢段係講緊2020年同大雄個單, 唔係上年同拉狗
2020年同大雄已經反曬面, 美斯提既要求幾高我都唔覺得有問題
何況有D要求真係好假, 佢自己有飛機又要求架飛機黎托七咩
好撚假
講真wfc 啦
就算獅子開大口食撚左你半間球會
傾合約呢啲都係你情我願咋嘛
你理撚得巴塞同美斯當年點計數
世界報指出美斯2020年續約談判時的要求:

1. 續約三個賽季,直到2023年。
2. 在魯營球場設有私人包廂,供他和蘇亞雷斯的家人使用。
3. €1000萬歐元簽字費。
4. 取消違約金條款,祇保留象徵式的€1萬歐元解約條款。
5. 美斯願意在20/21賽季減薪20%,但巴塞需以3%利息計算疫症期間的減薪。
6. 聖誕節期間為家人提供私人飛機。
7. 如果稅收比例增加,巴塞將全數承擔。
8. 繼續聘請美斯的私人助理Pepe Costa。
9. 需支付佣金給美斯的哥哥洛迪高。

世界報表示,時任主席巴杜姆同意當中大部分條件,但不願意支付€1000萬歐元簽字費和將違約金降至€1萬歐元,雙方最終談判破裂。

剩係第2,第6同第7點就覺得係9up冇成本
呢到有冇人係迷朗甸之後美斯尼馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞