點解有人讀緊year 1仲用緊啲有得冚蓋嘅Android機

74 回覆
10 Like 137 Dislike
屌你熱撚到咁,天文台執柒咗佢算啦!
https://lih.kg/xzRCHdX

喂我仲係last reply 喎,又唔識覆我呀?定驚俾人ban 呀?
吓你俾人ban 完呀?
果撚有無咁得閒,作一大段文自己笑。 失業唔洗做?

我用iPhone 都覺得你on9
做咩迴避我問題?3日後先敢覆我?驚定又俾人ban呀?使唔使俾返19日你慢慢諗?
喂仲有十幾個呀咪哂我心機啦,咁快俾我玩爛喇?淆底狗
你要同我玩呀嘛,而家又笠水喇?廢柴
覆得2個po就叫同我玩呀?
兩星期前日日追擊你十幾個po, 跟住唔知係咪俾人ban鳩咗,消失成兩星期,到早幾日先敢開po,我留完言仲要3日後先敢覆我
之前嗰十幾個po淆底喇?咁快又俾我撚到心灰意冷,覆一兩個當贏咗呀?
喂仲有十幾個呀咪哂我心機啦,咁快俾我玩爛喇?淆底狗
又想玩copy and paste扮無賴呀?
喂仲有十幾個po未覆我喎生滋狗
又想玩copy and paste扮無賴呀?
喂仲有十幾個po未覆我喎生滋狗
吓仲係覆得一個咋?同我玩玩到咁冇誠意
呢部其實幾好用
想扮睇唔到呀垃圾
兩星期前日日追擊你十幾個po, 跟住唔知係咪俾人ban鳩咗,消失成兩星期,到早幾日先敢開po,我留完言仲要3日後先敢覆我
之前嗰十幾個po淆底喇?咁快又俾我撚到心灰意冷,覆一兩個當贏咗呀?
我之前覆你嗰十幾個po, 你一直唔敢應俾我撚到驚呀?
又要扮無賴想哂我時間呀?唔係你主動洗版要撩我玩咩?淆呀而家?
唔敢覆另手個post呀垃圾
敗走我十幾個po, 而家覆得兩個咁冇誠意就想撩我陪你玩呀笠水狗?
淨係敢覆一個啊垃圾
講咁耐仲係驚俾我撚當初仲好意思撩我玩,正廢柴
扮睇唔到呀垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞