[Mac撚] 用家/買機集中討論(89) event唔會有Mac啦呀嗎

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
求code
app
https://zhuanlan.zhihu.com/p/161631562?utm_id=0

code要google 一下
太耐冇用

有冇人升唔到beta 版,我stop 左係52min 幾次都唔得,boot左 restart左都係咁.
收貨個名,記得同學生證一樣
DHL/sf唔理
apple music 係咪跟部機個apple id?
有無得登出個apple music 入另一個apple id 落去用?
跟apps store
想問下Mbp 16 mq pro 翻新機其實係咪最抵玩
M2 MBA 洗唔洗買AppleCare?
短 轉輸入法
長按 caps lock
同問
BTS 個預計送貨日期成十幾日
會唔會早到
今日收到M1 MBA 16GB,仲係雙春
點check的
買左部8+256 想check下
on 9,雙春又點?
用落快左?上網快左?
m2單常日常操作整體速度,一樣完全屌打m1,幾多春都無用
訂左部MBA, 12號send msg 話出貨,會15號收到,點知卡住左係上海浦東分揀中心兩日,仲撞正上海打風 屌
咁多位清 請問除咗Apple官方個外置DVDdrive
仲有冇其他DVD drive係可以播到晒blueray&DVD&vcd&cd
用平時 windows 嗰啲都得我有隻 buffalo 照樣用到
我本身係用ps4播的
但ps淨係播到blueray個啲
播唔到dvd同cd
所以我最大需求係播啲舊dvd/cd
Blueray 反而唔係咁需要
請問有冇啲external driver 係方便啲可以直插直用
定係買翻原廠個隻好啲?
想問Mac studio 性價比最高係咩spec
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞