(有圖 有鬼妹)想幫啲相搵翻相中人/主人

832 回覆
1014 Like 7 Dislike
lmlm
係咪俾人del咗post

唔文明

oh
搵啲知名fb page share下囉
留名
幾有趕 幫推
Lm
不如試下daily mail
push

Twitter tag過佢地唔應機

我手上有兩筒香港嘅菲林 唔知沖唔沖好 好似無乜謂
幫推
Lm
此posy已完
此post已完
btw仲有無其他相
會唔會有D標志性既地方可以locate到係邊?
睇落都似係英國不過得以張相好難睇得出D咩

成筒都係影人

望落應該係依間 (好似係)
位置處於Birmingham
https://www.google.co.uk/maps/place/The+Golden+Hind/@52.535803,-1.8890832,3a,75y,304.55h,82.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1sb-iLVsAD4pQd5_yiBsdjjA!2e0!7i13312!8i6656!4m8!1m2!2m1!1sgolden+hind+pub!3m4!1s0x4870a35e615f6257:0xcdd898baa4ad3d63!8m2!3d52.535809!4d-1.8894606

好撚厲害

不過依個年代啲人啲衣著真係

你自己既?

no 又係相機
不過香港

你自己既?

no 又係相機
不過香港

去沖埋囉睇下乜野都好

又真係兩筒都有野睇有人樣
記者朋友好我係何美麗 Hello everyone I'm Beauty Ho
幫推
記者朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞