(有圖 有鬼妹)想幫啲相搵翻相中人/主人

832 回覆
1014 Like 7 Dislike
記者朋友你地好
以香港風格睇甚至30年, 外國大城小鎮會有啲差距
記者朋友你地好 我係心動的香腸
lm
呢個post 有potential
lm
留名
記者朋友好 我係kisswu
樓主怕唔怕知道得太多會有生命危險
劉名
有冇巴打放上reddit?
我覺得reddit會搵到人
Post 上Reddit la
btw仲有無其他相
會唔會有D標志性既地方可以locate到係邊?
睇落都似係英國不過得以張相好難睇得出D咩

成筒都係影人

望落應該係依間 (好似係)
位置處於Birmingham
https://www.google.co.uk/maps/place/The+Golden+Hind/@52.535803,-1.8890832,3a,75y,304.55h,82.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1sb-iLVsAD4pQd5_yiBsdjjA!2e0!7i13312!8i6656!4m8!1m2!2m1!1sgolden+hind+pub!3m4!1s0x4870a35e615f6257:0xcdd898baa4ad3d63!8m2!3d52.535809!4d-1.8894606

連登仔技能發動
留名
有冇巴打放上reddit?
我覺得reddit會搵到人

我打算擺 不過番屋企先 岩岩先收工
btw仲有無其他相
會唔會有D標志性既地方可以locate到係邊?
睇落都似係英國不過得以張相好難睇得出D咩

成筒都係影人

望落應該係依間 (好似係)
位置處於Birmingham
https://www.google.co.uk/maps/place/The+Golden+Hind/@52.535803,-1.8890832,3a,75y,304.55h,82.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1sb-iLVsAD4pQd5_yiBsdjjA!2e0!7i13312!8i6656!4m8!1m2!2m1!1sgolden+hind+pub!3m4!1s0x4870a35e615f6257:0xcdd898baa4ad3d63!8m2!3d52.535809!4d-1.8894606

連登仔技能發動

得依D資料頂龍揾到依到
跟住都唔知再可以揾到D咩
除非再有d其他相
hello
覺得似90年代初

我係乳甜藥稀
推上報
留名
留名等睇上新聞
樓豬仲有無其他相,放埋上黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞