(有圖 有鬼妹)想幫啲相搵翻相中人/主人

832 回覆
1014 Like 7 Dislike
咁有緣.肯定相入面人有野搵你幫手
最低限度,賣家願唔願意同你搵落去先

可能佢都係垃圾堆搵返黎…

記者朋友

賣家:
Hi 我個名. Thank you. That is very kind. It is not my film but thanks for telling me. Have a good day!
好似係Facebook 見過張相
咁有緣.肯定相入面人有野搵你幫手

我都係死窮鬼 什麼都不怕 有咩事報鬼知

記者朋友

賣家:
Hi 我個名. Thank you. That is very kind. It is not my film but thanks for telling me. Have a good day!

Ok 樓主記得報平安
留明 有d詭異feel
好似係Facebook 見過張相

今朝托朋出左篇文
有啲驚
留名
留名留名

記者朋友

賣家:

End game,條友都算係咁
似係去旅行比人偷左部機再比人買左,問下賣家點黎好
有啲驚

筒菲林過左期都一段時間 貼埋走過光 所以啲色偏姐
呢筒野我係ebay搵到有人賣 都講緊係02年過期
去reddit問
有冇問過相中人願唔願意俾你po上連登去搵返佢地
去reddit問

一係4chan

睇車同衣著 應該都有10幾20年

其實妹有可能係經遺產拍賣 / 垃圾佬執左去啲地壇賣之類
賣家無意欲講戈唔追問啦
分分鐘廿年都有

記者朋友

賣家:

9唔搭8
推上Reddit 啦
btw仲有無其他相
會唔會有D標志性既地方可以locate到係邊?
睇落都似係英國不過得以張相好難睇得出D咩

成筒都係影人

望落應該係依間 (好似係)
位置處於Birmingham
https://www.google.co.uk/maps/place/The+Golden+Hind/@52.535803,-1.8890832,3a,75y,304.55h,82.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1sb-iLVsAD4pQd5_yiBsdjjA!2e0!7i13312!8i6656!4m8!1m2!2m1!1sgolden+hind+pub!3m4!1s0x4870a35e615f6257:0xcdd898baa4ad3d63!8m2!3d52.535809!4d-1.8894606
下世唔好亂買野啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞