內銀唔聲唔聲爆到七彩,派息率史無前例高但仲大量走緊貨

42 回覆
17 Like 2 Dislike
比華利山基金會
你噏乜9?屌你老母
喱啲內銀股,唔係用息嚟定股價,唔同用你老母閪?咁撚寸?我屌你老母
戇鳩仔,出埋啲戇鳩post

我自己個乳頭呢,好老實講,中挺顏色啦
https://lih.kg/3115632
係呀係呀,屌你老母
息率越高咪即係風險越高,中三econ都有教
唔好妖言惑眾,只要銀行一話冧,一聲令下存款唔俾提當你自願買左債券又好乜都好又回過血,邊個追錢就紅碼,點會爆?
$9.5大手買左6823收息,開開心心
我就等左十年, 年年都有d 引話就快支爆 爆到2022 武肺都過左兩年都未爆
咁似d 刷單part time 騙案

一開波又係叫你用真錢bid 嘢刷單 + 俾好評,開頭銀碼細都冇事,真係會俾返本金 + 佣金你

但去到d 大單銀碼嘅時候,就會發現咩都消失曬:出糧俾你嗰條友 + 刷單用嘅websit + 你d 錢,乜都冇曬
就快 再等下 等下等下又一年
去到頂唔順就挑起戰爭
到時就負債動態清零
收網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞