電刑 分為高壓和低壓兩種,通常將電極接在受刑人的乳頭、陰道、陰莖、肛門等處

171 回覆
134 Like 22 Dislike
Code
支持你電自己
kk 園有鬼妹俾人電
點會唔比流出 反正無皇管 最多係真實性有待考究
強姦真係好仆街
我截圖喺google查, 發現全部都係幾年前嘅片,都係大陸嗰啲網流傳嘅片,有啲係捉賊私刑欺凌,有啲係大陸views數網拍搞笑片,仲有一段我最深刻,有個男人畀人除褲,電鳩,條片應該有十年,疑似次主角叫做楊佳,唔清楚嘅可以搵楊佳事件。

然後我喺嗰個share嘅po嗰度留言問片段來源,share嗰個就話佢純share,然後我逐條片來源年份事搵返畀佢,瞓醒之後就見到佢刪咗個po。
waiwaiwai好似差d野
咁最近呢個話題hit d人容易見到圖就鳩up話係柬埔寨
仲要一邊比人姦 一邊比人言語羞辱 話佢蕩婦母豬云云
更甚者有d仲要為咗安慰自己會自己創造錯覺 覺得自己愛上強姦犯
我自己自尊心好高 每次睇到呢類都心理不適
講真,剩係一次既話我諗大把人好奇會想試
不斷虐待就唔同
所以而家基本上偷啲唔出名嘅av電擊拷問片,集合成為一段片,然後整啲好悲慘嘅配樂,再整低個像素,等佢蒙啲啲真實啲,標題寫住kk園電擊虐待乜乜乜,都會大把人信。

尋日我睇過條片嘅時候,就發現好多電擊虐待片段,都係十幾年前未有智能電話嗰個畫質嚟,我一開始都以為係,直到見到疑似楊佳嗰條片都剪埋落去,先覺得有問題,細心再發現,所有場合個環境都好唔同,然後就截圖逐一搵,有啲係喺咸網揾到,有班性癖特別鍾意畀人哋電,嗰度有好多呢啲片。

有班人係專用呢啲議題話題做啲本身同事件冇關嘅片,利用人哋對呢件事嘅厭惡去呃Views賺取收入。

另外仲有尋日朝早喺ig收到條片,聲稱係園內放火燒死咗好多人,撳入去睇,發現嗰個現場一片凌亂,好多嘢燒燶咗,地下有幾件屍體,有啲已經手腳難分,同啲雜物撈埋一堆,有啲勉強撳停佢放大先睇到係手腳。

但我再睇,今次開聲,居然係聽到印尼話,因為一啲原因我都識一啲印尼話,我就聽到片中話喺Jakarta商場,然後我就去google打相關嘅詞語,搵呢24小時內嘅新聞,睇下有冇Jakarta火災嘅新聞,結果都有唔少,仲搵到印尼電視台攞呢條片打格仔嘅版本,實情係印尼嘅雅加達一個商場發生火警燒死咗六個人,即係就同kk冇關,問share嗰條友知唔知咩事,佢都話唔知。

而家呢個年代,網絡傳播嗰啲嘢好快,但有啲嘢未必係真之餘,share佢仲可能會益咗某啲人,所以大家都要小心啲。

Channel C最新嗰條片聲稱有內部少少睇,我見到有唔少爭議。
真.電莖
當年中國嗰個楊佳,就係俾公安用完電,電到碌鳩冇生理反應,永久傷害,先至拎刀去公安局大開殺界。

呢樣嘢可以造成身體嘅永久傷害。
仲會可能俾個男人插到射精,好羞恥
1mA好似幾正
我尋日睇咗段聲稱係kk職員電擊虐待豬仔嘅片。

佢老味,啲片全部都係大陸人自己拍,有啲仲有拍嚟玩嘅,真正嘅kk園點會有呢啲片流出

假新聞多好正常不過我最初留言係針對呢個講
依套係電死埋
1mA 產生性興奮及快感。男表現為陰莖勃起,有精液流出;女表現為節律性痙攣,乳頭、陰蒂勃起,陰戶濕潤,偶爾有液體自陰道流出。
咁點解釋啲對白話去搵錢
老貓想過去玩玩
以為講8號仔
因為有多條地線
電盈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞