[ios]賽車物語2 kairosoft免費game

340 回覆
6 Like 0 Dislike
有冇賺錢方法?長期缺錢
有冇賺錢方法?長期缺錢

打工
車手同技工其實係咪升肌力同IQ就夠
拆解完之後係唔係可以起番同一架車

利申:抽到精靈
朋友申請 開幕!!賽車物語2
快下載 開幕!!賽車物語2 <br>在朋友選單裡<br>搜尋ID:「318995617」<br>哦。<br><br>在這裡下載哦<br>http://appli.kairogame.jp/?gid=132&r=friend

加好友
115,724,508
車手同技工其實係咪升肌力同IQ就夠

唔夠
拆解完之後係唔係可以起番同一架車

利申:抽到精靈

係 拆完會有個箱
8頁內既巴打已經加哂

點解我架龜車要維修咁耐?
同一team人,有啲車又好快搞掂
其實係睇邊個數值?

其實係睇邊個數值?

我英文版 唔sure中文係咩
Click 團隊 之後有得睇兩team人唔同項目既總值, 最右repairs up應該就係維修
其他項有造車, 拆車
同埋我會建議Tune-up架車果時可以Tune下個Duration 應該就係架車個耐久值
咁可以賽多幾場

其實係睇邊個數值?

Click 團隊 之後有得睇兩team人唔同項目既總值, 最右repairs up應該就係維修
其他項有造車, 拆車

但係唔知點解用同一team人維修,架龜車比起其他車都係要維修耐啲,出一場要維修3x 分鐘先整完
求加好友 ID 401,095,291
想問佢GP係咪真係得咁少
初初唔識玩 抽左次高級獎券中架C車
之後岩岩抽普通 中架D車 ...
儲極都無乜GP俾我抽咁

其實係睇邊個數值?

其他項有造車, 拆車

但係唔知點解用同一team人維修,架龜車比起其他車都係要維修耐啲,出一場要維修3x 分鐘先整完

架架車個duration 耐久唔同架嘛, 係會修既時間唔同
儲極都無乜GP俾我抽咁

贏比賽, click 廣告, 每日login都會派 升rk有時都會
儲極都無乜GP俾我抽咁

贏比賽, click 廣告, 每日login都會派 升rk有時都會

其實咁樣浪費左頭600既GP 得一架C一架D不如重刷好過?
儲極都無乜GP俾我抽咁

其實咁樣浪費左頭600既GP 得一架C一架D不如重刷好過?

其實應該唔係睇咩grade 我見d 數值都係差唔多 分別應該係可能多一格裝野 同埋地形優勢
數值靠自己拆完再造黎升
仆你個街 宜家kairosoft都要抽蛋
215 481 196
好友 ID 315677643
求好友 618 997 689
Friends and search for my ID: 584626310

差幾個夠8頁 ++++++++
Friends and search for my ID: 584626310

差幾個夠8頁 ++++++++

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞