[Could We See Next Frankel?] 八月海外賽事討論區VI

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
隻愛奧那灣連跑兩日

沈日買佢跑第5
今日唔買隊死我

買左四場p 四場都跑第四
鯨魚個大結局幾好睇 留哂伏筆落第二季 唔洗格硬埋尾
減磅女騎師差唔多啦
隻腳fing下fing下咁
廢撚過今村
ADAMAS係完全冇咩連貫性

不過好彩大佬呢個衝動撚冇入間屋 死咗都唔知咩事
0 PR
佢大佬咁衝動 實比權管家秒殺 細佬最起碼識搵唔同人既弱點 又識收賣人 勁好多
新抱又係唔知做咩 感情線又冇 又唔係落手幫手偷淨係幫手查嘢 真係花瓶
新抱都唔似女主角 睇左頭7集 得通知男主角殺人犯唔係佢老豆係重要 不過鯨魚個男主角仲花瓶 除左做褓姆管接送同阿斌談情 成套野仲做過咩
呀Big Mouse嗰老婆咪又係 咁都唔使死真係多謝麻姑神
Rene Piechulek巴登大賽要騎老闆馬Mendocino

世界馬王會換廢老跑巴登大賽 OK嘅就返去巴黎衞冕
臨時換人Sammarco呢舖輸就真係冇藉口
Aidan O'Brien on Tuesday

“She will go on (Irish) Champions weekend (September 10 and 11) somewhere, whether she will will stay here, or whether she will go to Ireland or whether she will go to France or whatever. Hopefully she will go somewhere.

La Petite Coco will not head for the Arc, Prix de l'Opera or Champion Stakes will be a great option. But she needs to wait for a soften Ground
何妖一半大外檔
兩隻熱門新馬去晒外檔
短途擺唔到前就係咁先
何妖北九州嗰隻嘢係頌讚火星阿哥
得老母華識贏
難怪幕後會搵外人騎手試
Coco good decision
札幌兩隻逃馬內檔cls
又要金槍上身
btw, 佢D檔位成日都外檔, bruh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞