多倫多生活討論區15

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
https://www.ctvnews.ca/sci-tech/northern-lights-expected-across-canada-this-weekend-noaa-1.6034733

Canadians from coast to coast and as far south as Toronto have a shot at seeing the northern lights this weekend, thanks to a series of solar ejections and storms over the past few days.
想問個問題 120V 15A 先得1800W 咁風筒 焗爐呢啲隨時2000W的點算?
你條問題好唔清晰 係驚跳掣定點 正常大ampere嘅嘢應該單一條fuse 如果好似你咁講嘅情況一齊用就有機會跳 唯有用第二組socket避開 唔知答唔答到你
多謝巴打!好多謝咁多位巴絲既推薦
我會研究下你地講既牌子
祝巴打同女友開開心心
多謝絲打既推薦我會研究下你地講既牌子
有冇人見過邊間超市有軟殼蟹賣
佢有240V socket專俾大火數既電器用
ebike 好d可以當普通單車踩
scooter 冇電用腳踏好辛苦
邊度易睇到
即刻出車
想買ps5
行過Best Buy同GameStop都冇
GameStop有ps4 trade in
但首先要間鋪有貨
想買好耐
但買完又驚無game玩
PS4留左喺香港
首先要買到
PC撚
無用pc好耐
唐人街浪髮廊
$20-$25 洗剪吹剪得唔錯
個阿叔香港人
阿嬸識講廣東話
(去過好多次應該唔係啲藍屍小粉紅廢老嚟)
Missisauga 有間Amazing Optical 黃店嚟
買con算幾平
買con就Eye exam唔使錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞