旺角申子居酒屋晚市重開約一星期後 又再被迫暫停晚市14日

159 回覆
16 Like 90 Dislike
黑暴街
黃員工
跟住可以倉底見
收到風定點 下下一堆人去check?
所有酒樓check 都唔check , 個撚個阿伯阿婆直接入去
嘟又唔使嘟
針卡又唔理
呢啲又冇人捉

我冇報警,因為知一定冇用

早兩年中環碼頭啲大陸女人阻街收錢唱歌
我報完警警察都冇嚟
我就知根本無用
popo2022年仲分黃藍
佢哋應該擺CCTV上網睇吓邊五男四女明明掃咗安心出行又扮冇掃

咁我哋就知個五男四女係警方臥底
呢個係上次? 今次有冇消息?
琴日

東方
跨部門旺角反罪惡拘13男 2負責人遭票控18人罰5千元
唔打針有乜問題???
報左=留低你資料 鎖定你係麻煩人或搞到佢地利益
喺中国香港做正常人註定被淘汰
根本係香港要跟政府規矩玩就真係執咗佢算
搞多兩搞邊有錢搵
Blame the victim
屌 真係
姐係今次冇放蛇衰自己?

此外,警方亦向涉嫌違反《預防及控制疾病(規定及指示)(業務及場所)規例》的5男4女發出定額罰款通知書。巡查期間,執法人員在黑布街74至76號一食肆,發現一名姓黃(21歲)男員工未能提供有效的疫苗通行證,遂向他發出定額罰款通知書,並票控有關食肆負責人,該食肆亦須暫停晚市堂食14天。另外4男4女(58至69歲)在洗衣街39至55號一會址內跳舞

原文網址:跨部門旺角反罪惡拘13男 2負責人遭票控18人罰5千元 | on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220813/mobile/bkn-20220813013552790-0813_00822_001.html
反苗傻鳩熱狗死全家啦害人不淺
冇得玩㗎,止蝕離場算啦
已經好乖咁量晒體溫、check晒港豬安心出行同針卡,點解仲係無得做生意㗎
偷用人地計卡
抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞