[25狗天神過主] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
todd哥可以一次買哂fofana同fdj
點唔吹奏
都幾肯定就算天神跪喺度求todd哥俾佢返嚟
Todd都會一腳伸開佢
唔忠誠嘅人下場同獹狗一樣
第一次支持你
我真係寧願90m火化都唔想睇條賤種著車狗波衫上場
天盧古呢三條友真係不忠不義 死得其所
佢係勁
但好玻璃
淨係quote我已經有三個人認為會
估唔到有迷天黨
比人搶左幾件Todd哥即開志在必得mode
講我地就車迷,話人地就連登車狗
唔覺

佐仔都算難用,考領隊功架
杜狗都可以用得咁好

FDJ如果有幸加盟
一定會漸入佳境
https://twitter.com/fabrizioromano/status/1557683648584945665?s=21&t=v8lLhhhxE_8Nxqmgh82W1Q

部份車迷十足D兵仔喺娘娘身邊6/7年
以為終於等到娘娘分手 機會就輪到自己
點知娘娘根本就無考慮過你 剩係諗住點樣同返mk仔復合
c7 會唔會黎車仔?
最鐘意睇我車糟蹋generational talent
Calf, hip, thigh and Achilles problems — coupled with a bout of COVID-19 — limited his involvement in 2021-22. He missed the Carabao Cup final after being hurt in the warm-up and needed a painkilling injection prior to the Champions League final in Paris.

乜柒都傷齊
條光頭狗跪咗啦 邊雪到呀朗
錢唔係考量點
寧願要Sarr都唔要丹麥25狗
天神就算啦屌,又唔係勁,成日派膠
兩個都唔撚要呀屌
勁條撚
成日中後場show腳法斷波
重申一次
跟隨Todd 哥步伐
We are rich
到真係reg 唔到再講
家陣上嚟做連登車狗好大壓力
你同佢企同一邊就車迷 另一邊就車狗
都係三大罪人姐
話知你迷衣迷沙迷查路巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞