美食展開鑼 兩婦贏得300罐飽魚開心比Yeah!

31 回覆
2 Like 3 Dislike
https://news.mingpao.com/ins/%e7%86%b1%e9%bb%9e/article/20220811/s00024/1660186560838

美食博覽今日(11日)於會展開鑼,屬首批進場的68歲王婆婆及七旬莫婆婆在安記海味攤檔玩1元「鮑魚當入樽」遊戲,共贏得300罐鮑魚,表示開心,會每人分取150罐。帶同購物車進場的她們一度苦思如何取走300罐鮑魚,其後獲告知可到安記海味分店領取。
嘩 屌你老閪 平時行路跛下跛下阻撚住
轉個頭鋤樽鋤左300罐鮑魚番黎
兩個老野 : 陣間拖住堆鮑魚用兩蚊搭過海長途車扮跛迫人讓座再過海前落車慢慢返去同老友記飲埋下午茶先
睇channel c直播好精彩
美食展算唔算係香港最垃圾既展
每年都係睇人點搶平野 唔係睇有乜好野食
以前好正架
我入去掃酒同d貴價食材,d供應商自己做promote,平過街價一兩成
但早五六年,無撚啦啦俾支那狗d攤位入去擺檔,整果d乜柒孜然串燒
1/3個場都係d死人煙,成個場cheap晒
食撚死佢
呢啲好似係平時100蚊五罐果隻, 都值幾千蚊嘅
Foodpanda試過優惠1蚊一罐 不過限買一罐

咁威威梗係要放大佢啦

btw no turtle pull
依D咁既死老野,平撚時就扮撚哂死狗咁,要位坐
一有D著數,跑得快撚過D後生仔
最後又係食到怕要派街坊
你個嘢壞咗呀之上集
成個場都係啲呀嬋廢佬梅下梅下係到搶嘢 叫到都唔開胃
零售廿蚊罐,生產商成本你估幾多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞