我發覺d南亞仔越來越高大

106 回覆
61 Like 23 Dislike
係到好食好住 落地生根
變蝝
Outdated ,近幾年唔知咩原因多左好多巴基斯坦人。

我對少數族裔嘅意見係
1. 住無問題,一定要學香港文化,我哋無義務遷就
2. 唔好增加數學同人口比例,如果唔係就係想侵略香港。
3. 絕不接受回邪教,回邪教講到明要征服所有異教徒土地。而巴基斯坦82.5% 婚姻係近親,9成以上信回邪教,係劣種中嘅劣種。

82.5% 巴基斯坦婚姻係近親

https://tribune.com.pk/story/705835/the-buzz-cousin-marriages-in-pakistan

我好悲觀地認為族裔係唔會和諧,所以我反對香港再接收任何移民。
最起碼,政府要改基本法,唔再俾非中國藉既香港居民拎到永久香港居民身份
中國無人權,同回教徒威脅中國嘅利益同權力時,就會對付佢哋。新彊就係例子。

反之對中國有利,外交上就可以同唔同回教國家結盟,例如巴基斯坦、沙特阿拉伯、伊朗。

因為我見歐洲發生咩事,我有事寧願被共產黨統治都唔想被左膠(國際共產黨)統治。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞