FIFA22 Ultimate Team討論區 (203) 福原遥=陷家鏟

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
唔想知 唔好講
閃到眼冤
躝啦

都係中張身分證
本身好想試佢 batch2時刷咗幾十萬都冇
我淨係慢慢堆上去刷下75+
棄驚狗正式取代卡叔我
成為UT post最大笑話
我身你老母份證
季簡係邊隻?futbin 唔見有,得ss 同年
屌 隻美斯買完玩唔夠幾場就跌咗幾廿萬
ea 知唔知啲coin 好難賺
我只係想買埋隻ribery 就end game
呢家其實比尋晚已經又跌多少少,可以入手買人
點會 卡叔地位尊祟
我心底裏都係十分仰慕同尊敬卡叔
取消佬=簡
簡迪=簡
佢應該講緊取消佬
你講緊簡迪
手腳快啲刷你下張就中99朗
get錯左 以為講緊取消佬
諗諗下我都係等星期四五先再決定
睇下呢幾日會唔會抽到好野,同埋仲會唔會有下個promotion 先
我講kante
卡雲尼(傻更更)
D卡唔會見底
如果你aim緊果d已經係爆機卡夠玩到尾
建議都唔洗諗咁多
呢個星期買左佢黎玩啦
隻驚時日無多
呢個真 早買拉膠起碼屈到個幾月
而家個個有 已經屈唔到
小妹女仔性格係傻D
認真 拉膠而家對到唔覺得勁
可能因為無打WL
平時DR見到都係咁上下
你勁姐
買銅pack洗到手軟
解釋返.
應該係2樣野來.
首先的確最近ea 封d 大陸佬 同俄佬既acc,表面上可能是帳號註冊問題,
實際上需要唔簡單......
應該係收左美國佬錢, 所以佢地仆街曬,相信taobao佢地 d acc都有損失.
幸好我相信黨......但唔關過coins事.

另一方面係因為季尾個市場太細, 有d卡又好浮動, 所以有risk.
經過 一人團隊商議後, 決定安全行先.
我情願賤價賣去非洲, 都唔令你地Take risk.
利申, 賣去 非洲 宜家係1蚊.
下年考慮推出代賣金幣服務.
即係幫你賤價賣俾非洲, 唔收你中間人費用.

宜家我專注下 準備fifa23既野, 有三樣重點:

1)執下 https://fantasy.premierleague.com 個陣,睇下熱狗踢成點.
2)pro club 又要搵隊踢, 我今晚就搵左呢隊試腳....

想一齊試腳既朋友,請留tg..
3)收 ps4 舊機 800蚊, slim 1150
只需要1主機1手制.
tg:yeehey11
無錯, 得第3項係有建設性, 同埋有幫助.

如果fifa23 仲有得玩既話, 我要test好曬無risk 先出手....
我係驚如果咁好彩抽到好野(c朗/ 美斯)
但到時唔夠錢砌隊波比佢入隊
講完自己都覺得好似有d on9
睇完唔知牙妙講乜鳩
幫推算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞