[六個月之後又六個月,兩年都嚟緊頭喇老闆] 八月海外賽事討論區IV

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
何妖坐騎數字同上個禮拜一樣
第一日手馬好似唔差
除咗R5新馬無得參考
R6同R7上場都係亂咁跑
今次抽檔唔差應該有得跑下
R10升班不過日本仔好似都睇好

今村咁受歡迎
隻frankel x LL係coolmore既
係啦
Coolmore終於都要開始搵Frankel
何妖好似次次都4+7/8
其實係咪已經將10個賽日既馬安排好哂

估唔到何妖會騎北部玄駒馬主D馬
矢作芳人都幾支持何妖
可惜佢大徒弟去咗法國
如果唔係佢地兩個鬥下都幾好睇
呢個係契仔唔係徒弟
Hans anderson 都係frankel啦
lily pond都去美國跑
呢啲狗餅唔去美國加拿大可以去邊
唔知遲下札幌記念有冇份
幫老豆撐GI數
幾可肯定frankel break老豆record
Prix Du Moulin De Longchamp
Probable Runners of Prix Du Haras de Fresnay-Le Buffard Jacque Le Marois

Bathrat Leon - Y. Yahagi
Djo Francais - JC. Rouget
Order of Australia - A. O'Brien
State of Rest - J. O'Brien
Erevann - JC. Rouget
Coroebus - C. Appleby
Light Infantry - D. Simcock
Inspiral - John & Thady Gosden
Prosperous Voyage - R. Beckett
唔知下季完咗之後,狗會會唔會邀請ed walker嚟香港開倉
無Maljoom咁啫係逼人賭馬女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞